Komentari (740)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jarane ne mozes vise prnut a da to neko ne snimo i da ne zavrsi na klixu...
interesuje me da li je dozvoljeno snimanje ovakvih dogadjaja i npr. kad te policija zaustavi?? sta ce biti ako budem snimao i zavrsimo na sudu??
Eno Dzeko prnuo, BREAKING news na klixu
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Nije problem sto su ga izbacili , al sto ne glume silu kad nalete na nekog manijaka , pun grad '' mafije '' on se zajebava oko karte tramvajske ...
Policija = mafija = drzava = vlast = kriminal = narko karteli = religija = politika = mafija === Bosnia & HerzeGOVNIA! Welome pippppll!!
nije uredu sprovoditi silu ali oprosstite ima li igde u svetu koristiti nešto a ne platiti
Kod nas u Zagrebi bi i ovaj šta snjima završio skupa sa momkom koji nema kartu , pajdo kako te nije sramota ljudima jebati familiju oni samo rade svoj poso ;)
To smo mi. ;)
Imam 13 godina i zgrozena sam ovim dogadjajem...Najgori horor koji sam ikada gledala!Strasno!!!
Murija i mafija - vječiti tal... Ništa novo...
FUJ. Naši policajci su najveći kriminalci. To je marva lojava seljačka.
od ovih komentara tipa"ja bio u njemackoj,kad sam prnuo dobio kaznu 1000eura,ili onaj" da je to bila nekadasnja milicija,bubrege bi mu odvalili" e od toga mi se kenja! Sta vi supci tu sad nesto pametujete,kad se vozate autima vjerovatno i nikad niste sjeli u tramvaj! Da je Bogdo uredjeno sve ostalo,gore od vrha tj.politike,politicara,sistema i ostalog,e onda bi i ja bio supak ko ovi pa osudjivao momka jer se odupirao i nije imao kartu.. A posto su me ovi komentari bas iznervirali,vi koji podrzavate ove supke u uniformama,e DABOGDA VAM ZATREBALI KAD VAM BUDU NAJVISE TREBALI! I slucajno ako vam zatrebaju,molim vas javite da vidim jeste li zadovoljni!
Policija trenira strogocu na studentima, a kriminalci slobodno hodaju naoruzani i bacaju bombe gdje god stignu. Samo jos cekam da policajci pocnu silovati kao u Indiji i onda cemo definitivno biti dno dna. Welcome to the jungle tourists and have a nice vacation here.
trebali su ostali putnici da prebiju te kriminalce u uniformi mater im *** svima.dali se je iko upitao radi li njegov babo demobilisani borac i moze li mu kupiti kartu,dok ti uniformisani kriminalci primaju redovno platu i imaju radno mjesto u drzavi koju im je oslobodio njegov otac skupa samnom.mislim da je doslo vrijeme za nas demobilisane dase na***o matere ovim lopovima od vlade do ovih bandita u uniformi koji stite samo svoje interese i radna mjesta jer u nasoj zemlji i neradi niko sem policije i politicara ,ista govna.mi smo pokazali kad je trebalo ko smo i sta mozemo pa vas molim ako se nadzete u blizini ovakvih dogadzaja zastitimo nas narod kako smo to radili u ratu.ove bitange treba masakrirati i kosti lomiti da bi zastitili svoju djecu.
ee moj Hara ...
Kako je ovo zalosno majko mila, radi ovih debila sto pisu negativne komentare za momka, zivimo ovako kako zivimo. Svako malo prevoz ne radi i to je uredu, ali kad nemas kartu e to ne valja. hahahah
Katasrofalno. AKo je policija spala na to da hapsi i istjeruje GRAĐANE zbog toga što nemaju kartu za prevoz onda je to zaista dno dna, a svaki dan u Sarajevu neki belaj, ili bomba ili pucnjava. Prvo, ako se pažljivo pročita tekst, revizori NISU TRAŽILI KARTE SVIM PUTNICIMA, što nije ništa novo, jer isti NE SMIJU da traže od tzv "MRAČNIH TIPOVA". AKo je taklo onda je ovaj momak žrtva diskriminacije i može slobodno da tuži GRAS. Jer da je svima pregledana karta bilo bi pola tramvaja bez karte, i šta onda, vjerovatno bi došao kordon specijalaca da ih privede. Samo dokaz ko sve radio i bruka GRAS
Mene zanima šta je sa onim 5-im policajcem. On nije mogao, odsutan iz opravdanih razloga. Ili...?
Vidim misljenja su oprecna, neko misli da je momak u pravu, neko da je morao platiti kaznu. E hajmo sad biti svi realni i reci da li bi platili kartu u Zagrebu, Beogradu, Becu, Parizu, ne da bi je platili vec bi kupili i viska za ne daj boze, svi smo mi "Austrijanci" jel predjemo granicu, pojas se veze, pazi se na brzinu, placa se karta za prevoz, a ovdje da kako moze ni pekaru hljeba platit. Shvatam ja to sve, kokuzluk, itd, ali zadnji put sam se vozio tramvajem prije rata, i uvijek imao kartu, sad imam auto i ovo sto je ovaj momak uradio je ravno tome da odem na pumpu, naspem gorivo, i ne dam pare. Dodju 4 policajca da me privedu, ja se ko nesta borim, guram, neko snimi i najednom postajem zrtva. Jebo policiju, mislim ovu danasnju, seljacina milion, al nisu oni krivi vec ko ih dovodi tu, posvadjao sam se s njima stotinu puta, al ipak, da ih nema, to bi u Sarajevu bio Mad Max... Zakljucak: Karta se placa za prevoz, i nema se tu sta pametovati posebno, placa se i gorivo na pumpi.
Svaka cast policiji na fer uradjenom poslu pred publikom. Sta je bilo kasnije , ne znam. Ona milicija bi ga pretukla i buberege odvalila i to odmah u tramvaju. Kako se ti mozes odupirati vlasti a znas da si pogrijesio ??? Izadji i pokusaj ljudski i kulturno objasniti pa sta bude ali se nemoj kurciti kad si u krivu. Mene se u Njemackoj uhvatile crvenkapice bez karte i samo trazili pasos, i nista vise. Upisali sta su trebali i nista vise. I kad sam drugi put vadio vizu - prvo sam morao kaznu platiti pa onda vizu.