Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Takozvani preletači, poznati u narodu kao budzetlije a među ovcama ugledni cobani
jeste cini mi se da je to uvijek bilo tako,, sjecam se kad su KP clanovi prelazili u SDA i HDZ ko stado. Cini mi se samo cetnici su uvijek bili lojalni...ali eto mijenja se struja sad.
Pod hitno - odmah ako ćemo demokratski-demokratija ne podrazumijeva da radi ko šta hoće, izmjeniti izborni zakon, na način da mandat dobija politička stranka, a ne pojedinac. Pojedinci koji misle da su dobili mandat i da se šetaju kako oni hoće, neka isti izbore kao neovisni kandidati, pa onda nek arade šta hoće. DAKLE MANDAT IMA POLITIČKA STRANKA A NE POJEDINAC.
Kad sam pricao ljudima da su ovi iz Snage Centra papci, ukljucujuci i vlasnika drustva jednog lica g. Vrace, niko mi nije vjerovao...
THC
Koliko su kostali ovi transferi?
Nečim su kupljeni, nema ni ideje ni morala u politici.
E protiv ovog treba zakone uvesti ! Nisi ti dobio mandat, već te stranka kandidovala. Napuštaš stranku - vrati mandat !! A ovo kod nas je cirkus.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
RECI NAM NERMINE NIKSICU KOLIKO SU KOSTALA OVA 4 PAP.A HAHAHAHA NISI TI DZABE SDPBALIJO NIKSICU ISAO NA TAJNE SASTANKE KOD DODIKA DA TE NAUCI KAKO SE PAP.I KUPUJU
SDPBALIJE KOPIRAJU POLITIKU SNSD DODIK KUPUJE PAP.E
I cestitamo dobili smo prve" papke" nakon izbora 2018. Licitacija se nastavlja ko daje vise novaca,direktorskih i ministarskih pozicija pobjedjuje.Demokratijo je bem li te kada si došla na Balkan!
Pa dobro.. ova snaga centra nit je snaga nit je centra. Ocekivano.
Ti lutas bebo...
Sta god je smeca ode u SDP SBB NIP NS
Paradoks, a SDA izmislila preletace :) ovo boli al bas...
uhh super, ovo mi se dopada!
tzv prodane duše