Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj da krene jedno 100 hiljada nasih za njemacku, pjeske. vidio bi reformi u bejha sine.
Kod nas bi i big foot usao bez problema, kamoli oni.
Da se razumujemo ovako se trazi azil u Evropi. Oni ce reci da su kurdi iz kurdistana i da je tamo rat. A to sto su imli turski pasos znaci da lazu i takvi se salju nazad u svoju domovinu. U ovom slucaju Tursku.
U subotu sam išao u Beograd autobusom. Nijednom mi nisu bili potrebni dokumenti. Mogao sam biti bilo ko, i voziti bilo šta.
Vjerovatno si četnik. Samo oni mogu tako u Republiku Srbiju. Na žalost.
Andrija i Andjelka isto tako prelaze granicu :)
Pa ljudi su usli regularno,to dlje je problem Hrvatske.Ali ako imaju Turska drzavljanstva zaista ne vidim svrhu zasto bi ilegalno isli u EU.
Mekticu karinooo..