Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fino kada izadje tetejac i metak u glavu. I odlezat ga, ali ubiti govno i gotovo.
Za ovako nesto VOZACKU ODUZETI DOZIVOTNO a ne samo 3 godine Sto se zatvorske kazne tice, na ja, manje- vise blaga, trebao je jos koju godinu dobiti ... ipak nije ih ubio u svjesnom stanju (sa namjerom)
definitivno dok se građanstvo ove drzave ne USTANE, ne krene, ne izrazi nezadovoljstvo, ovdje nema zivota. prema tome ili zivite ovako ili se pakujte pa bjezite negdje gdje postoje zakoni. dali postoje ljudi u ovoj \"drzavi\" koji su spremni javno izraziti nezadovoljstvo, koji su spremni ako treba izvrsiti drzavni udar, sto u vecini slucajeva rezultira uspjesno. Dali ovdje ista ima....
ma najmanje deset godina i cuj to 3 godine nece dobit vozacku nakon presude..pa zar to ne znaci da ce on posle zatvora odma sjest za volan ako je dobio cetiri god zatvora!!??
Samo mogu pretpostaviti kako je sada roditeljima ovih mladića...
BOSNO JEBEM TI MATER U ŠUPAK, JEBEM TI MRTVO SJEME DABOGDA NESTALA SA LICA ZEMLJE. OVO STO OVDJE IMA NEMA NIGDJE. MOGU LI JA SADA UBITI JEDNOG COVJEKA KOJI MI SE ZAMJERIO, ONAKO SLUCAJNO PIJAN ZA VOLANOM PA DA DOBIJEM 2 GODINE ZATVORA.. MAJKO MOJA OVO NIGDJE NEMA..
Ljudi, mislimd a pomalo pretjerujete. Slazem se apsolutno da je to malo za ovakav cin, ali i vi i ja a i ostali, morate shvatiti da zakon jednostavno drzi ruke zavezane sudijama i da je to glavna prepreka ili razlog zasto su kod nas \"blage\" kazne.
Sta se se desava sa ovom zemljom, ubiti dvoje djece i samo 4 godine zatvora... pa njemu treba dozivotni zatvor!!!
lijepi serijat... alkoholicari.. slobodno vozite - BIH SUD VAS CUVAA
samo 4 godine za dvostruko ubistvo ...... to nema nigdje ...
Ovakva sranja se samo mogu kod nas desavati. 4 godine za ubistvo dvoje djece??????????????????? Kuda vodi ovo sve... FUJ!
PA OVO JE NEVJEROVATNO..........TO JE NAMA NAŠA BORBA DALA, A OVIM SUDIJAMA SE POSEREM NA DIPLOMU I PRAVNU PRAKSU AKO IM JE OVO PRAVDA I PROVOĐENJE ZAKONA
ovo je sramotno,samo 4 godine zatvora za smrt dvoje ljudi,gdje li ide ova nasa drzava s lopovima na celu,pravosudjem koje k... ne valja...smiluj nam se Boze
PA JE LI OVO SVAKI DAN FUUUUJ. SAMO DA MI JE DOČEKATI JEDAN BEZ TOGA