Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
halo imal neko broj telefona od Saje da narucim kakvog crnca sa masala cunom da se najebe ovog kretena i uze i sire mu familije
ama hajde ljudi...budimo realni...on dolazi odavde, nije sa marsa...to je odraz nas svih, manje-vise...pogledajmo nivo svugdje oko sebe...u prodavnici, u voznji, u policiji, u zdravstvu...pa na kraju i nivo ovih komentara...
prije svega imam pravo da ga kritikujem jer dok se borim svakodnevno sa ovim trulim sistemom, koji od nas prave zatucane robove, dok pokusavam sebi i svojoj djeci da obezbjedim makar minimalno dostojanstven zivot, ovakvi kao on seru po nama. sta drugo da radim? sta treba da radim? sta treba da radimo svi pa da ovakve konacno skinemo? Nisu dovoljni izbori, nisu dovoljne peticije i protesti. Ali, hocu makar da mu kazem da je obicno đubre. Ne zaslužuje ni da pljunem na njega.
Vi komentatori - kriticari - Imate li BOLJEG? I STA to VI radite da bude bolje - ili sta RADITE da nam SVIMA bude BOLJE??
E jadni smo mi drzavljani kad smo dozvolili da nam ovakvi cestitaju. Covjek koji je koristio i koristi drzavu za zadovoljavanje licnih interesa naustrb njenih drzavljana tim istim ljudima cestita dan drzavnosti. Tuga golema.
mater ti jebem
sta kazes brankovicu - zajednickim radom i zalaganjem ? mars banditu
fala...dabogda se jos toliko napljackao u sreci i veselju
Pushi ga crncu Nedzade lopove!
nabijem te na kurac....majmune reterdirani!ti ces meni cestitat lopove.....
Sramota, ti si se nasao da cestitas, pa dok si ti i tebi slicni na vlasti, nema nama nikakve a kamoli evropske buducnosti! Sjasi bolan vise!
Koje li ironije! Lopovčina koja je opljačkala i unesrećila narod čestita im Dan državnosti?!? Idi jebi mater!
đes Brana na k.... te nabijem
Hvala! Nije trebalo pustiti da se ovo komentarise!