Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ih nije vise stid da popravljaju ovo smece. pa bolje da ste kupili jedan tramvaj da valja.
Sve im Cesi tramvaje dali i sada im vrse besplatne popravke, a sve de-bi-li iz Grasa kazu da su oni morali platiti i jos deru ljude za kupone i karte, a ne rade nista niti daju pare iz svog dzepa i jos oni imaju pravo da strajkuju, banda lo-po-vska, sva im vozila treba dici u zrak za primjer.
kako se moze ici dalje ako ljudi se ne pomazu jedni druge. ahah smijesno ime ima, Szunyog na madjarskom znaci komarac
Ovi iz GRASA su kao losa domacica, koja je navikla da joj komsije donose rucak, i kada to malo stane odmah kuknjava. A da malo sama digne guzicu pa sta zaradi ili organizuje kako ce sta potrositi, e to nezna. samo daj sta nako. kakve vise hocete donacije, 16 godina poslije rata.
\"Nasi majstori to znalacki ugradjuju\" hahaha bas me nasmija. Treba neki Ceh da dodje za direkotora Grasa. Imali bi za dvije godine sve nove tramvaje, trolejbuse i sve na vrijeme, kao npr u Pragu. Ali, mozemo sanjati...
Da vidim koliko autobusa Centrotransa može kvalitetno zamijeniti tramvajski saobraćaj na linijama 1,2,3,4,5? Neka se javi ovim povodom Safudin (Sapundin) Čengić. Hvala.
Samo u BiH se može desiti da firma nema konkurenciju, dobija svakih par godina donacije od 2.8 miliona maraka, početni kapital dobije od države i da propada zbog lošeg poslovanja. Dajte sposobnim ljudima monopol za prodaju žvaka i cvjetaće im posao, a GRAS sve ima i opet propast.
Eh lijepa vremena kada smo mi pomagali Česima i Slovacima, kada smo ih 1968. sklanjali u kamp na Ilidži i hranili.Rahmetli Hase im je darovao nekoliko janjaca da se omrse. Došlo vrijeme da mi postanemo Česi i primamo sadaku od njih. Što li se pobismo i potamanismo te postadosmo Česi iz 1968.?
RASPREMILI SVOJ ODPAD A MI SRETNI.
Nek uklone zadnja vrata na tramvaju,kad tucem revizora da nema gdje bjezati...mamu mu..
sta im pomoazete kad ce to šošoni uzet sebi,ako treba prodat ce.........
samo sadaka...
HVALA Ceskoj, pokazite da ste prijatelj BiH-i, josj jednom hvala!