Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada vidim ovog krmka, dodje mi da se vratim u pravoslavlje ,i da budem ono sto mi je Branko bio....Prezivam se Brankovic !
@kemal, iskorijenio bi ja tebe, pa bi ti onda sve zensko u familiji pozdravio.
Mozes malo mastati. REIS vam je TRN U OKU zato sto je pametan i ne suruje vise kao bivse smrdljive komunjare sa smrdljivim krmcima. DRZI SE REISE.mogu ti...
Jetse vala isti je krmak. Islam treba iskorijeniti u BiH, zatim u Evropi i na kraju u cijelom svijetu. Sto manje muslimana u Bosni to bolje.
Ovi krmci pa misle dasu svi ostali krmad jer kad kazes nesto postenom covjeku tisi gori od onog imena koje si izreko viste hajvani ruzne rase srbske
Pa bavi se i to prvenstveno !
Ja kao Bošnjak, musliman, koji ne mrzi nikoga, užasavam se ovakvim komentara o našem reisu i pitam S-X zašto ovo dozvoljava. Ovo je vrijeđanje i ponižavanje BiH, ne samo muslimana, islama i Bošnjaka!
Tom muftiji Camdzicu , su ruke do lakata krvave...Postoje svjedoci !
Stvarno,...........isti krmak! Nisam ni obracao paznju........
Brate Ceriću bio si i ostao prvi kod Bošnjaka. Ako Bog da kad se budeš bavio politikom glasam za tebe!
Imao je moj susjed Kosta jednoga krmka i stalno me podsjeca na to cim vidim Cerica hahahhahaaa iste bogomi njuske jedino sto su usi u Cerice puno manje.Ali njuske zaista su iste.
Stvarno, sta objavljujete izjave kriminalaca
otkud cericeva izjava u rubrici politika? otkad je to ceric politicar? i nemojte samo reci da je stavljena u ovu rubriku zato sto je ceric pisao politicarima... da je neki sportista pisao politicarima da li bi i onda stavili clanak u rubriku politika? ovaj portal se srozava sve vise i vise...
Uh evo ga \'prvi zastitnik\' muslimana u BiH. Kad se tako sekirate, GDJE ste bili prvi dan Bajrama? Ako ste se toliko nasekirali, sto niste otisli prvi dan Bajrama u Fazlagica Kulu? Ni tvoje maslo niej za Ramazana!
Opet na Cericeva braca. Srbi, etnicki ciste iz RS.