Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nisu aferimi...
jel to došo šejtan po svoje moj seriću!
(Veha)biti ili ne biti - pitanje je sad!
ma nemoj,hoce li drzava i taj luksuz placati,slusaj sericu,kada si aminovao i podrzavao udeljenje bradonja u bosnu moras se sada suociti sa posljedicama,tvoja gramziva zelja za vlast ce napraviti vece probleme nego rat sto je bio,navukao si nam najmracnije umove planete i sada uzivaj.
Glavni organizatori trorizma na podrucuju Balkana su Seric i njegov pulen sa Sandzaka Zukurlic..a ovu suplju moze prosipati nekom drugom..Od UDBA-askog agenta pod kodnim imenom \"VEZIR\" Seric je narastao do jednog od glavnih terorista u svijetu...Ali, nece jos dugo...
kad si ih tetošiio nisi nas pitao sad se hebite i koljite medjusobno ...... ostavite narod na miru.................cerić neka ide u fahdovu džamiju pa neka tamo traži zaštitu hebali ga oni YOEWX
Ko sa đavolom tikve sadi od glavu mu pucaju.
Sram da Vas bude Ceriću.Sada tražite zaštitu,a svima je poznato da ste ih Vi dovukli ovamo i da ste ih Vi do juče branili.Sram da Vas bude Ceriću jer se više bavite politikom, nego brigom za vjernike.Sram da Vas bude Ceriću jer vam đematlije nemaju hljeba jesti a Vi se Ceriću šepurite u Armaniju.Ko će nas običan narod da zaštiti od ovakvih koje ste nam Vi nametnuli?Sram da Vas bude Ceriću i jedva čekam dan kada če neko normalan i moralan doći umjesto Vas.
TREBA SE PLAŠITI SAMO OVIH POLITIČARA
yebeno kad se psi okrenu na vlasnika a?
ahahahah da hoće netko ovog krmka na ražanj nataknuti!!!
Molim sve službe da zaštite Cerića jer on je najbolje što se Muslićima dogodilo.
Neke su slali obecavajuci zlatne kasike, ali nisu rekli da li cemo kusati havu ili supu iz njih. Treba sve njih g.o.vnjivom motikom po ledjima.
A druge je slao u rat obecavajuci 72 djevice.
e moj effendija, prvo si ih zvao kada su ti trebali, a sada bi prao ruke od njih
A zasto sebi ne uradi zapis ili je to zloupotreba polozaja
welcome vehabije...e seljačine muslimanske nikad nećete naučiti