Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U srbiji nije na sceni samo raskol u islamskoj zajednici nego sve cesce raskol i u pravoslavnoj crkvi. Ja stvarno nemislim da Srpska vlada treba da se mijesa u takve konflikte. Podijeljenost crkve i drzave je u sustini i odlika demokratske drzave. Islamska zajednica i pravoslavna crkva to trebaju sami razrijesiti.
Svaka cast cericu dosta je vise srpskog fasizma zna se koje postavio zilkica veliko srpska politika koja zeli da podjeli bosnjake, zilkic je jedan placenik od strane kostunice i od seselja s velikom podrskom od takozvanog beogradskog efendije, a vi jadnici takozvani bosnjaci koji plujete po cericu zavrsit ce te na stubu srama zajedno sa najvecim bosnjackim izdajnicima tipa fikreta abdica a ti nickovi ce se poznati u njihovom pisanju.....
Ti si jedna zatucana kretencina. Raspojasali ste se fasisticka gamadi. Krijete se iza vjere i nacije. Dohakace se i vama jednog dana djubrad jedna pokvarena.
Vala ovdash raja nece da slusa. Sta ja mogu ponudit Novom Pazaru? Gradu sa najvise registrovanih Mercedesa na Balkanu,po prosijeku. Jedino im nudim da im to uzmijem. Vid one male u farmericama!
REIS STO VISE PRICAS SVE SI MI DRAZI,ALLAH TE NAGRADIO
Komunista, prije da ces ti i tvoji najblizi biti u mom privatnom konc logoru zajedno sa ostalom komunistickom bandom. Nema milosti sa komunjarama, jer i cet.nici su bolji od vas.
Cericu cericu ne igraj se vatrom jer ovaj put bice na stotine srebrenica.
Najnovija prica kaze da ce efendija Ceric uskoro preuzeti sve komande i u Fudbalskom Savezu BiH. Plan je ocistiti ligu od nevjernika a dokopat se i love od UEFE / FIFE da bi se ubrzala gradnja takozvanih bijelih dvora na Kovacima.
Joooj, jedva cekam da vas ponovo postrojimo, i to na koljena, pa cunom u celo svakog ... TAP, TAP ... hahahaaa Bando lopovska i za vjere se krijete! Ali narodna-sirotinja neprasta, a ima i dugu cunu koja tuce jako!
Kao što reis reče samo da okrenemo stvari, nema te sile koja će Srbe iz Bosne da odvoji od Srbije.
Neka, nek malo i četnici vide kako je kad im se neko drugi miješa u državu ;) Ceriću, loš si lik totalno, ali četnicima i ne treba bolji... Udrite se ;)
bas mi je ovako drago da se bosnje vise ne osvrcu na smrde sta govore nego imamo svoj stav i idemo dalje, a za komunjare jedno veliko pusenje cune
a dobro, chhetniciiii, jugoslovencine, licemjeri, komunisti koji kriju svoj srpski fasizam iza komunisma, izdajice itd naravno da nece reci jes\' super im je reis rekao, nego ce ga pljuvati. iskreno mene kao bosnjaka ono zaboli guzica sta misle ta kopilad o reisu. uglavnom tooooo reis.
Vidi vidi reisovih talibancica kako ih je postrojio. Pa on nas poziva direktno u novi rat...imate li oci, citate li vi bilo sta u svojim zivotima? Njega treba u prdekanu strpat zbog raspirivanja nacizma i poziva na rat. To je Ceric i nista drugo ( u stvari jos je i lopov).
Potpuno je nenormalno da vjerski sluzbenik bude narodni vodja,pa nije ljudi ovo XIII vijek,a o cinjenici da se na ovaj nacin Bosnjaci diskredituju kao civilizovan narod bolje da ne kucam.