Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cericu da se i ja negdje slazem s tobom. Aferim ! Ne mogu njoj dusmani nista dok god je onih koji vole ovu domovinu ! Zivjela moja jedina domovina Bosna i Hercegovina !
...ja samo da zaplavim top komentar :)))
:)))
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
ma najviše što Pantelija može je pričati... Bosne je uvijek bilo i uvijek će biti kao i dušmana
Uvedite i njega u Begovu džamiju k'o Vučića u obući! Mene interesuje koji pâsa iz Rijaseta IZ je dozvolio da Vučić uđe u obući u Begovu džamije, malo je nama poplava ..
Sto su top komentari pozelenili :D
Ti i Irinej bi trebali, po mom mišljenju , ići u starački dom i pričati jedan drugom priče pred spavanje.
Svaka cast Mustafa
dok oni sami ne skontaju sta sami sebi rade nema napretka kod njih, ovako su mentalno jos u srednjem vijeku
Cera ti si nas spasilac u tebe vjerujemo jedino ti imas ono sto je drugima nadimak ostao na ogradi..... za predsednika BH
Prije bi ceric stao na rep genocidasima nego svi ovi tzv bosnjacki lideri skupa
koga briga za tvoj integritet???
ti ga ni nemas
drzavljanstvo republike srpske je najjaci integritet :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
AKO SE VI POGLAVARI BUDETE MIJEŠALI U POLITIKU, NEČE NAM SE PISAT DOBRO NI NAREDNIH 100 GODINA!!! PAMETNIJE BI BILO DA SE I JEDNI I DRUGI DRZITE VJERE A NE POLITIKE.
bosanski lonac je zanimljivo jeo koje se mora kuhati par sati. najbolji je kad se rano stavi ( oko ponoci) pa se nakon toga dodaju zacini u formi od oko 150 komentara i onda se pusti da krcka cijeli dan.
:)))))))))
Nisi ni ti nista bolji. Oni ugrozavaju vanjski suverenitet BiH, a ti si za vrijeme mandata u islamskoj zajednici konstantno narusavao unutrasnji suverenitet BiH, petljajuci se tamo gdje ti nije mjesto.
Tek sad se vidi koja veličina je bio patrijarh Pavle i koga je njegovom smrću Srpski narod izgubio. Dovljno je samo malo poslušati njegove besjede na Youtubu date u jednom izuzetno teškom vremenu, a sve su pozivale na slogu, pomirenje i praštanje.
Hm...baviti se izjavama,željama i glupostima nekog patrijarha...zar je to uopšte potrebno...Potrebno je dečetnizirati Srbe...a komentarisati Irineja...pa nema tu šta da se kaže,sem,da je SPC motorna snaga svih genocida i progona nesrba...kratko jasno...
"mustafa" MRS U PIZDU MATERINU MEDJEDE TERORISTICKI
"Posao patrijarha Irineja nije da tumači povijest islama i muslimana na ovim prostorima. Takvo ovlaštenje mu niko nije dao"; gdje se izdaju ovlashtenja? Cera, i ti se bavish politikom, a nisi politichar. Ja ne znam zashto su ovo vijesti; izjave Irineja i Cere?
Како није, ово је фантастично за верне Кликсаше. Спорт и поплаве нас удавише.
Tako je Cericu, bravo!
Ma na brini Ceriću, nek sad prska i blagoslovi četnike i šalje u Bosnu pa da vidim šta i koga oni mogu danas da ugroze? hvala bogu danas imamo čime da dočekamo. Radi ti tamo svoj poso a što se brine odbrane suvereniteta države ima naših momaka koji bi te četuljade danas pojeli za doručak.
Irinej I vladika Kacevenda....jedan drugom izdrkavali po bradi.ali samo u medjuvremenu dok nije bilo za poyebat muskih srpcica sitnog zuba uzrasta 5-10 godina
to je jedna osoba dok je kod vas normala djecu taslaciti pizda vam materina pedofilna