Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
centrontrans najbolji. Ako uvedu liniju Dobrinja-Vogosca kapa do poda.
kako lagano bosnje padaju na propagandu, nevjerovatno ni grama mozga u prosjecne bosnje
Jedini prevoznik u Sarajevu vrijedan pomena. Svaka cast, da hoce i tramvaje i trolejbuse preuzeti. Cisto, uljudno, wifi.
dobrinja i vogosca inace padinski dijelovi grada clanak pocinjete tom recenicom, a nesto ne vidim u clanku igdje da se spominje da ce centrotrans voziti na padinske dijelove? naravno da nece, nikada. jer im se ne isplati. al vi stoka ih velicajte.
Svim građanima Republike Bosne i Hercegovine sretan dan nezavisnosti.
kaže: "sramota da u 21. vijeku..." u tome i jeste problem što većina bošnja živi u 15. vijeku!
Da budemo pošteni, zahvaljujući konkurenciji i Gras je podigao kvalitet usluga, makar na nekim linijama. Evidentan je izvjestan trud da se unaprijedi kvalitet. Problem je u tome što niko nema petlje da napravi radikalan zaokret u sferi racionalizacije poslovanja, tarifnog sistema, reorganizacije i sl. U pitanju su ogromni dugovi, koji su odavno zahtijevali takve mjere, ali uvijek se išlo linijom manjeg otpora, a kriminal se gurao "pod tepih". Jednostavno su upali u "živo blato" iz kojeg se sada teško iščupati.
kad bi uveli neku liniju od Tarčina ili recimo Rakovice prema Vijećnici bilo bi raje tu to je drama
E moj Centrotrans, da je sreće da nam gradom prolaze takvi čisti i očuvani autobusi a ne ona skalamerija od GRAS_a. Dok je na vlasti Konaković (crko onaj ko ga ugura u onu fotelju) građani će se patiti u harabatijama od preprljavih trabakula po gradu, mene stid turisa koji kada vide naš autobus a naročito tramvaj plaču od smsijeha. GRAĐANI ZAHVALITE KONAKOVIĆU ŠTO GRAS NE IDE POD STEČAJ NEGO NAMA GRAĐANIMA IZMUZA I ZADNJU PARU IZ PRESIROMAŠNOG DŽEPA KAKO BI ODRŽAVAO PREKO 1800 grasovaca
Opet komarcijalne linije po 2,5 markice karta. Valja "spasiti" građane u nevolji.
Centrotransova vozila za razliku od grasovih su cista i uredna, a radnici tj vozaci ljubazni. I definitivno centrotrans treba da zamijeni gras!
CENTROTRANS TREBA DA UZME SVE LINIJE STVARNO SU PROFESIONALNI U SVAKOM POGLEDU
Bjelašnica-komar-vlašić