Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
go cts!
IMAM KARTU...NJAAAAAA!!!
Samo naprijed Centrotrans ! Gradjani Sarajeva su uz tebe !
Mihajlo Krmpotić, ma ja izmedju sebe se svadjamo v.l.a.s.i.n.o v.l.a.s.k.a, kad će u banjaluci ministar biti mustafa, s.m.r.a.d.u jedan
kada ce nama,dobrostojecim studentima,ministar krmpotic nadoknaditi gorivo tj naftu a boga mi i benzin za svakodnevno vozikanje od kuce do faksa i nazad?
Posteno...pa i ja mogu kupit autobus i vozit ovom profitabilnom linijom, sigurno bih zgrno dobre pare. Mislim da su trebali zabranit samo i GRSASu da naplacuje komericjalu za svakog, ko ima mjesecnu kartu trebo bi se vozit i komercijalom...eventualno neka nocna linija od 12 do 5 pa da se placa al ovo u sred dana je bezobrazluk.
u ISTOČNOM SARAJEVU
uzese nam po¨sooooo @vuk kod vas u smrdskom sarajevu nema javnog prevoza a ni norrmalnih ulica da se odvija taj saobracaj, u sumi vam to ni netreba.
SA BALYJSKOM ZAPREGOM
Gras je izgubio monopol na 12 linija evo vijest http://depo.ba/front/gras_izgubio_monopol_na_12_linija
Vi u Istocnom Sarajevu jos uvijek se vozite kolima sa volivskom zapregom...
KOD NAS U SRPSKOM SARAJEVU NEMA TAKVIH PROBLEMA
Sta imate protiv GRASa neki od vas ?? Ima ljudi u GRASu koji se bore za svoju porodicu, rintaju i dan i noc vozeci vas guzonje po gradu, a vi opet nezahvalni, ocete centrontrans. Sto se mene tice, nek bude i centrontrans al nemojte omalozavati GRASove radnike. Licno sam svjedocio kada su jednom 2 mladica pretukla GRASovog radnika, ni kriv ni duzan.. ALi ne kazem da nema i kretena vozaca.. :)
tako vam i treba baalije tuzite se medjusobno
Otese nam poso