Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Očigledno je da GRAS ide lagano ka svom kraju. Međutim pošto je ovo zemlja zvana Apsurdistan te da vlasnik odnosno osnivač firme koji je morao da vodi računa o vlastitoj firmi to ne čini od 1996-2013 godine, (Vlada i Skupš KS-a). Ovo vrijeme su iskoristili za svoje lične interese, pljačku i lopovluk vladajuće stranke koje su putem Skpštine postavljale svoje igrače, kao i sindikat GRAS-a i komunalne privrede (jer su šutili dok im je odgovaralo). Sve ide preko leđa građana ovog grada i poštenih radnika GRAS-a koje njihov sindikat nije apsolutno zaštito. Lijek za GRAS je KONTROLIRANI STEČAJ, odnosno temljita reorganizacija. PRIMARNO DA GRAS BUDE TRAMVAJ I TROLEJBUS, SEKUNDARNO-AUTOBUSKI KOLIKO REALNO MOGU DA POKRIJU LINIJA. Gomilanje gubitaka samo ide na štetu radnika i građana jer na kraju neće ni ono što im po zakonu pripada neće moći dobiti. PRIORITET- DA POLICIJA, SIPA I FIN.INSP. PRVO UHAPSE SVE ONE KOJI SU GRAS DOVELI DO OVE SITUACIJE.
Dokle ide vas bezobrazluk, sad narod treba kupovati dva kupona i za autobuski i za tramvajski prevoz. A da ne spominjem cijene u poredjenju sa nasim standardom, bruka i sramota.
Samo je jedno važno: http://www.renesansnakraljevstva.com
Samo Junuz Đ. sa hepekom može riješiti GRASove i Kantonalne probleme.
U vecini EU je uvedena tzv. vremenska karta. Platis jednom za sat i po (recimo) i koristis bilo kakav gradski prevoz do odredjene lokacije. Kod nas svako presjedanje posebno placas. A vremenska se ne bi mogla ni uvesti, jer je GRAS vrlo neredovan, bez ikakvog rasporeda. No, to ih nikad nije sprjecavalo da opale cijene. Vrijeme je za proteste :P
od kad te nisam vidio
Svaki dan ovaj Klix nabaca toliko teksta da procitam samo naslov :$
Ako bi se sa istom kartom mogli voziti i GRAS-u i u CT-u, koja je onda svrha dva gradska prevoznika? Ako su cijene iste, nema konkurencije. Ako nema konkurencije onda su opet građani na gubitku, a neko tamo na dobitku. Totalni apsurd Vlade KS, jer ona je ta koja kroji i vodi politiku a ne ni GRAS ni CT, a najmanje građani kojih sve to najviše tiče.
ovo je sve zakuho onaj senilni bubica koji bi htio da unisti gras i da ga za male pare najvjerovatnije proda centrotransu kojeg drzi njegov blizi rođak
Unisti nama SDA sve, ali neka samo vi birajte te nesposobnjakovice.
I šta sada Bubice? Zeljkoviću?
Jusuf Bubica i Zeljković konacno pravo lice i neka se javno zna kolika su gamad i lopovi!!!
pa ovo je postalo krajnje smješno, cirkus, kao i sve ostalo vezano za vladu KS
Bravo za Bubicu i kompaniju koji zgleda ne namjeravaju rješiti probleme, već ih samo gomilaju, a ovo nam je odličan pokazatelj
Gras je zakon!
Znači Jusuf Bubica i Zeljković neće odustati dok sve ne sravne sa zemljom, pa imaju li bar malo srama, mogu li se bar sakriti u starnu i krasti, zar mora sve biti ovako javno!?
Ovom prilikom molim nadležne da riješe problem oko GRAS-a i Centrotrans-a,neka dobije jedna firma sve relacije,neka se uspostave fino cijene normalne za karte(studentima,radnicima itd),da ne kasne itd.. a drugi fino neka se spakuju i mrš. Ne treba grad čitav da ispašta radi 20 ljudi kojima nešto smeta. Lično me više zaboli i za GRAS i Centrotrans.