Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Centrotrans sve skonto. Vi se yebte na nacionalnoj osnovi a ja cu lagano pare uzimat i od jednih i drugih i trecih. Pametni ljudi, digli se iznad papanluka!
a pravoslavni i katolicki ekstremisti?
u Medjuvremenu onaj sto je u Parizu upao i uzeo taoce trazi da mu se oslobode ona dvojica sto su pobili one novinare......
Eto prilike i Milosu sa Jahorine,da sadje u obilazak SA!
Miliose,jaraniko vlaska,da pojdes cevapa i tufahija,u znak podrske!Financijske,makar!
Milose,dje ti je pravoslavna ljubav prema daljnem?!
http://www.steamunlock.com/share.php?ref=ElZei7Hxc
a bjelašnica 14
Braćo moja, lijepo je stvarati veze sa nemuslimanima, ali mi muslimani uvijek moramo biti na oprezu, moramo se držati zajedno, jer jedino u Islamu je naš spas. Moramo zaštiti našu braću u tom entitetu, jer uvijek će mo biti cilj za nestanak životinjskih poriva koje smo već iskusili. Zato, stvarati veze, ali se držati zajedno, pod kapom Islama. I love Allahe the Most Merciful.
Svaka cast Centrotrans. Like!
Davno je trebala biti uvedena ova linija. Napokon da je neko pametan mućnuo glavom!
@luna.luna, :))))) Neka pljuju, slab im je domet! :)))) Nacionalizam i mržnja ubijaju, a od razvoja privrede i turizma se živi. Pa nek izvole u takmičenju "pljuvanje u daljinu" :)))))) Jahorina je ljepotica i svi mogu imati koristi.
DOKLE CE ,VISE, OVAJ KRIMINALNO LOPOVSKI CENTROTRANS VRSLJATI PO OVOM GRADU. HOCE LI NEKO VISE STATI U KRAJ OVOM KRIMINALU I OVIM KRIMINALCIMA IZ CENTROTRANSA I PREKINUTI OVO PROTIVZAKONITO I BAHATO PONASANJE OVIH HAJVANA.OVO STO ONI RADE . TJ. OVAJ KRIMINAL I JAVASLUK I STALNI POTENCIRANJE SA NJIHOVE STRANE , DA MOGU RADITI STA HOCE I DA IM NIKO NE MOZE NISTA , PRELAZI SVE GRANICE. S OVIM NACINOM KRIMINALA , MOGLO BI SE VRLO BRZO DESITI DA NASTANE HAOS U GRADU. JEROVO STO RADI CENTROTRANS , DAJE ZA PRAVO I SVIMA DRUGIM TJ. KO GOD OD GRADJANA IMA VOZILO, DA LI KOMBI ILI MANJE VOZILO , DA RADE UPRAVO TO , STO RADI I CENTROTRANS, JER AKO DRZAVA NE SANKCIONISE LOPOVE U CENTROTRANSU , ONDA NE MOGU NI BILO KOGA KO RADI ILI CE SUTRA RADITI TO STO RADI CENTROTRANS.AKO DRZAVA USKORO NE REAGUJE NA OVAJ KRIMINAL KOJI VEC DUZE RADI CENTROTRANS , MOZE SE VRLO BRZO OCEKIVATI HAOS U GRADU GDJE SE NECE ZNATI KO STA RADI I KO KOGA VOZA, STO NE ODGOVARA NIKOME A POGOTOVO DRZAVI I ZAKONU.TOLIKO.
da, centrotrans radi kriminal tako sto rasterecuje gradjane od cekanja prljavih tramvaja GRAS-a koji nikad ne dolaze na vrijeme. to je tvoja drzava. centrotrans je kriminalan samo jer vama ne ispostavlja racune, nego gradjane vozi cistim i urednim vozilima. meni kao gradjanu je jedino to vazno, stici na vrijeme. drugo me ne zanima, a gras je nebrojeno puta svojom nebrigom doveo zivot putnika u opasnost.
ne podrzavam nikog, samo kazem da konkurencija moze jedino spasiti ovu drzavu. a to sto nekom to ne odgovara. kapitalizam napokon kuca na vrata i prijeti da razrusi ostatke ove postsocijalisticke babovine, sta je tu je.
Sve naše planinske ljepotice treba da se posjećuju i da uživamo u tim čarima,a ne da idemo samo radi slikanja,i chek in-a.Pomalo mislim da kupimo američke fazone i da više ne znamo uživati u životu i u onome što nas okružuje,totalno smo bolesni za društvenim mrežama.
učestali teroristički napadi od pojedinaca kršćana terorista na dzamije u Europi , a to teroristički klix ne objavljuje kao drugi .....
A i standard im je nula, ponesi marku i noge ti ljube...jos ti i kusura ostane.
Na Jahorini su najjlepši planinski uslovi, Bjelašnica je "oštrija" i ovo nema nikakve veze sa nekim kvazi-nacionalnim ponosom. Ali za dobru zabavu i bilo koji proplanak uz roštilj i dobru raju nije za odbaciti :) :)
E jeste vidjeli one ljepote, inače ugođaj na Blidinju također fenomenalan