Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inspekcija je tu da spriječi one koji voze nelegalno. Činjenica je da \"Centrotrans\" nema nikakvih rješenja, a GRAS ima, jer su poništeni samo redovi vožnje izdati nakon 2004. godine, a svi prije toga su validni. Prema tom rješenju, GRAS ima pet polazaka i tih pet sada vozi. Inspekcije moraju raditi svoj posao. Onaj ko vozi nelegalno, a u ovom slučaju to je \"Centrotrans\", inspekcija ga mora hitno isključiti, ali i svakoga drugog ko nelegalno radi
HARAM HI BILO! GRAS JE BRANIO OVAJ NAŠ BOŠNJAĆKI NAROD ĆITAV RAT I BORE SE PATRIOTE NAKON RATA DA USPOSTAVE ŠTO BOLJI SAOBRAČAJ, IMAMO JEDAN OD NAJBOLJIG GRACKIG PRIJEVOZA U EUROPI A SAD HOČE OVI RATNI PROFITERI DA HIM UZMU PARE! Jel Centro daje šehickim porodicama i patriotama đabe karte? NE! NJIMA NIJE U INTERESU BOŠNJACI NEGO LIĆNI INTERES! NAPRIJED GGRAS NAPRIJED!
Oj Allahu vi niste normalni ! Ma koga briga Centrotrans, GRAS, nek ide svak s kim mu više odgovara. Ja lično preferiram Centrotrans jer nema onih revizora glupih. Džaba što imaš kartu, opet te pegla :S
ovo je rat sandzaklija grasa i istocne bosne njihov je centro....
Neka voze i uniste ono leglo sandzaklija u grasu, majku im njihovu sandzacku, okupirali su grad
uzese na poso...adanoooo
Dobro to ti rece yebo te,..Dok ovi po Saraj\'vu skontaju SANDZE ce im i kucu,stan,zenu,djecu,nanu i sve sto im je najmilije POKUPOVATI,.. Njima ce samo HAAALE ostati,..na privremenu upotrebu,..
ajde ba fukare sutite
Centrotrans i Gras su nasi jos kada dodje Fahro preuzecemo sve poslove po Sarajevu i sve cemo pokupovati sto valja a one udzarice i drvenariju po starom gradu sa vanjakim ,,alama,, ostavljamo starim Sarajlijicama jer su tako navikli da zive vec vjekovima.
Sabur zemljaci iz Grasa. Cim u oktobru vlast preuzmu Fahro Radon i SBB obracunacemo se sa ovim mafijasima iz Centrotransa
@normalan, Upravu si za sve to sto si rekla, ali narod ne interesuje stoo Gras vozi po vratniku, jercedolima... Koga briiga za penzioneree i studente stoo imaju haman djaba kartu.. To nije nasa stvaar, normalnih gradjana koji moraju grasu da placaju 1,60 km.. A da ne govorim kad zelim da odem do hrasnice, sto moram dva puta da presjedam pa me karta izadje 3 marke... Znacii sve too stoji stoo si rekla, ali mene konkretno to ne interesuje. Nek penzioneri, studenti, borci i svi oni koji imaju popusta koriste Gras a nama nek ostave Centrotrans i ne vidim u cemu bi bio problem, jer jaa i vecinaa ovakvih ko ja nemamo nikakvog popustaa.. Veliki pozdrav i selam
@kako mi u popunosti se slazem s tobom rodjen sam u centru ali od 96\' zivim u Hrasnici sto se mene tice neka vozi i gras i centrotrans ali cinjenica je da Centrotrans pruza povoljnije i bolje usluge, te je sa Centrom lakse(jednostavnije) i brze doci do centra grada! primjer: hrasnica skenderija s centrom 35 minuta i to u vrh glave cak i manje hrasnica skenderija s grasovim prevoznikom(znaci autobus do ilidze pa tramvaj) najmanje sat vremena potrebno!
JKP Gras-u se stisla guza, pa ganja samo kako da ugasi konkurenciju. Svake godine, iz budžeta Federacije BiH bude izvađeno par miliona KM, samo za sanaciju i nabavku novih GRAS vozila. Gdje te pare odu ? Što direktor GRAS-a ima viletinu u po grada ? Zapitajte se... Centrotrans za budućnost !!
- kad se u komercijalu moglo uci sa mjesecnom kartom? - gdje ide kes od komercijale? - ko garantira tehnicku ispravnost vozila grasa i centrotransa?
je samo dosta ovih pametnjakovica sto brane GRAS....i govore sto Centrotrans ne vozi po neprofitabilnim linijama... naucite se komentarisati ..kada sagledate sve cinjenice....nekog problema! evo vam jednom zauvijek objasnjenje da dobro utulite u glavu... GRAS vec 7 godina vozi ilegalno prema Ilijasu , Vogosci, Magistralu idt(ima tih vangradskih mjesta na bacanje) ....14 sudskih sporova su izgubili u vezi toga jer su gradski a ne vangradski prevoz(znaci davno su trebali obustaviti te linije)....ali jos uvijek voze jer su profitabilne... dalje...Centrotrans je uzeo ove dvije linije jer su profitabilne samo da vrati oko za oko zub za zub seljadijskoj upravi GRAS-a...i ne planira voziti..sve gradske linije... jos jedan detalj GRAS je vozio za Hrasnicu vise od 50 godina bez vazece dozvole jer i Hrasnica ne pripada gradu Sarajevo vec kantonu Sarajevo (ko zna razliku nek se cjeni sretnim jer mnogi je ocito ne znaju)!