Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba GRAS ugasiti , ko hoće da radi primiti ga u Centrotrans a ostale lopove kućama. Pa nek idu kod privatnika šljakati 10 sati svaki dan za 500-600 KM a ne za 2000 KM koliko sada dobivaju za svoj nerad. Lopovi jedni, to je GRAS.
Vojnički riješeno. Izgleda da se zna ko vodu pije, ko vodu nosi.
Mene samo zanima šta rade taj Zeljković i Bubica, OSIM STO SE BAVE LOPOVLUCIMA I VISEMILIONSKIM ZADUZENJIMA PREDUZECAza tog bubicu se nije ni znalo dok se nije desio ovaj problem sa Grasom, Zeljković nam je doduse bio poznat po svom sibicarennju i lopovlucima, Sakriju se u mišije rupe i kradu!
vlada kantona nam je nesposobna da rijesi problem gradskog prevoza, odgovara im ova situacija..treba ih smijeniti
Kantonalni odbor SDA bi se trebao više pozabaviti kvalitetom i profilom svojih kadrova, posebno onih kojima je povjerio značajne funkcije. Isto tako, SDA i jedan od njenih koalicijskih partnera - SDU, kao stranka koja je u raspodjeli fotelja javnih preduzeća, iskazala direktan interes za „Gras“, trebali su sa mnogo više senzibiliteta i odgovornosti birati menadžment ovog preduzeća, bremenitog dugogodišnjim problemima i finansijskim dubiozama.
jel ovo clanak iz AVAZ-a
Čak i u analima naše nedovoljno izgrađene demokratske političke scene, na kojoj smo gledali i slušali mnogo toga zbog čega su se pošteni i skromni građani crvenjeli i snebivali u čudu, nije zabilježen presedan kakav je na jučerašnjoj hitnoj sjednici Skupštine Kantona Sarajevo učinio kantonalni premijer Suad Zeljković