Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vlado seljacino u svakom normalnom gradu na planeti postoji vise firma koje rade na prevozu gradjana i svaka je ta firma konkurencija drugoj da standard ostane visok. Samo se kod nas narod buni kada treba da se uvede firma koja bi GRAS naucila pameti i vladu KS zajedno sa SDA koja je unistila tu firmu od kraja rata.
Ne, ne, treba da se vozimo u 50 godina starim sadaka busevima, jer pobogu jadni radnici GRAS-a, nisu oni krivi sto ih ima 2000 viska, zar niste vidjeli kako su trazili da se otpuste viskovi? Ah da, nisu trazili nego su dovlacili jos famAlije s relacije Pljevlja-Rozaja, kradu gdje stignu, maltretiraju ko izgleda iole kulturnije (pored klosara naravno pognu glavicu ko zadnje piiiiii) i sad treba da se sazalimo... ma zdra'o.
vjerovatno si obiso malo gradova...ne postoji u svakom gradu vise firmi za gradski prevoz gradjana...uglavnom jedna u drzavnom vlasnistvu...ovo nema veze ni sa grasom ni sa centrotransom samo nako kazem...licno sam za centrotrans...moderniji udobniji i sto je najvaznije ljubazniji su...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Konkurencija!!!! Ne stela! Zdrava konkurencija!
poslije onog sinoc na malti, a i ovih vecinskih komentara, da se zakljuciti , da je u ovom ,, nasem,, sarajevu 90% seljobera i idiota koji nemaju trunke mozga , niti rezona.Po ovim komentarima se moze vidjeti da tu nema normalnog razmisljanja.Jeste li se upitali odakle tim lopovima iz centrotransa novac za sve te autobuse,ko stoi iza toga, kome idu svi ti novci, pocijepajte tamo sjediste , razbijte staklo,prebijte vozaca samo zato sto vam trazi kartu , itd. kako vas nije stid. Navlace vas ,,JADNICI,,pa ce vas kasnije oderat, jer tamo nema subvencija , ni svercanja, NI PUNIH KOMBIJA DJECE IZ SKOLE KOJI NEMAJU KARTU , A VOZE SE. PUNITE DJEPOVE CENTRI. TJ. LOPOVIMA BUBICI , IZETBEGOVICU , I OSTALIM LOPOVIMA, KOJI SU U OVOME , ONI SE SMIJU VAMA I VASIM KOMENTARIMA. NJIMA LOVA KAPA I ONI UZIVAJU A VI I DALJE PISITE KOMENTARE, DAJITE NJIMA I BUDITE UZ NJIH, KOJI VEC IMAJU MILIONE,A PLJUJTE ONE JADNE RADNIKE GRAS-A ONI NEMAJU , NJIMA I NJIHOVOJ DJECI I NE TREBA. SRAMOTA, SRAMOTA ,SRAMOTA.
Dobar dan,izvolite,hvala...kosulja,kravata,osmijeh...klima,osvjezivac,cistoca....vrijedi i vise od 2 KM
kad imaju nek izvole,ko im brani
Hocemo da centro preuzme sve linije u Sarajevu ! GRAS rasprodat. i mafiju rastjerat kuci
Cijena karte je uvijek veca na krace relacije nego na dulje, to je svugdje pravilo tako da sa tim nema problema.
Bravo Centrotrans! Nikada nije kasno da se klimatizirani autobusi pojave na ulicama grada. Konacno da se normalno putuje bilo ljeti ili zimi kao i u ostalim evropskim gradovima.
aaaaaa đe noooooooooo oni imajjjuuuu ejr konišn aaaaaaaaaaa .. kako mi to nemamo u gras ....
Cuj 50 godina starim autobusima, gdje si to cuo?
Ima ima...pogledaj nekad kad prodje onaj prljavo zuti iz Parka kod predsjednistva glavnom ulicom i ide za Sip ja mislim....nije mladji od 1970. To se orii Titovom i Alipasinom dok ide...daga bar ubace negdje za Dobrosevice, da se ne brukaju kroz centar grada
Ima se..može se
dobaw daaw (smajli sa retardiranom facom) ja saw amaaaw, twenw welje (smajli koji bali na nos i usta) miljan miljanić mi je kawo matew u wiwi, a mi miswimo da mi je iwica otaw. kad me mama wodila, u stvawi dok me wađawa, satwno je pwdila (smajli koji se porađa i prdi) biwo kako biwo, ja sam amaaww :)
Sine, šta li sa tvojom glavom nije uredu?!
Kada se podu nane buniti kako ce dobiti upalu mozga radi klime.
Znaci opet ce poskupiti karte i u busevima bez klime.
Ako budmo dobri možda je i uključe.
...sve će to graDŽani da syebu...
21.vijek je u svakoj normalnoj drzavi postoji klimatizirani prijevoz, i trebala je konkurencija odavno da se uvede u gradski prijevoz.