Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Buca Potok - Otoka sa Centrotransom 1,50KM povratna karta. Udobna voznja , tacan raspored , wifi , nema klosara . Sve u svemu ljepota , halal im bilo :)
Fino ti to sve navede, ali zato drzava od centre za doprinose ima minimalac a od GRAS bogami nije. Samo kada bi ta ista drzava/kanton uplacivo doprinose drzavi bilo bi super
PA JEST. GRAS DOBIJE DZABA AUTOBUSE OD JAPANACA. PA DOBIJE AUTOBUSE OD TURAKA PA OPET U MINUSU. TU PREDUZECE TREBA RASFORMIRAT I NAPRAVIT PRIVATNU FIRMU, PA ONI KOJI VRIJEDE NEK SE ZAPOSLE U NOVOJ PRIVATNOJ FIRMI. OVAKO ZIVE NA TUDJIM LEDJIMA. DRUGI PLACAJU A ONI PRAVE GUBITKE.
NEGO STA NEGO JE U GUBITKU! Kada svi prolaze pored vozaca i ne kupe kartu, ZNACI DZABE SE VOZAJU I NORMALNO DA SU U GUBITKU
Imali tu kakvih odobrenje od ministarstva kantona?Moguli drugi prijevoznici uspostavljati ovako linije?(nemojte probati eto vam inspekcije!
Svaka cast Centrotransu ali moje misljenje je da je karta od 1,50 KM skupa na relaciji Skenderija - Širokača jer se skoro ista cijena placa na relaciji Sutjeska - Vogošća a ta relacija je mozda cak i tri puta duza i koja je logika da saobraćaju do 19 h sta ce ovi ljudi koji rade druge smjene. Smješno.
Gras je rupa bez dna a kuca Trutova....
Centrotrans je PRIVATNIK ide samo gdje vidi da ima profita i na osnovu toga posluje. JKP GRAS=Javno Kantonalno Preduzece GRAS TO JE NASE VLASNISTVO zasto onda sutite kada se vozila uzurpiraju od NN lica okrenete glavu kada se grafiti ispisuju u vozilu, pali vozilo, baca smece itd. Zasto kada revizor kulturno kaze: "dobar dan, molim vasu kartu" i dodje do onoga ko nema kartu trazi od njega da kupi ili napusti vozilo svi vi stanete ka stranu onog ko nema kartu, ZASTO? A pri tome da napomenem da tna osoba ima mobitel od 500 KM patike od 250 KM, otkud mu, palo s neba? Jeste ali malo sutra, tesko dati 1,60 KM za kartu. VISE GRADANSKE ODGOVORNOSTI. Stid me proci pored vozaca trolejbusa kada vidim da se covjek pomeri u jednu stranu i ispod oka gleda hoce li ko palicu izvaditi da ga premlati. A vi svi na njih pljujete kako vas nije stid.
Doš sanđaklija jučer u Sarajevo i javlja se materi, Evo stigo sam i zaposlio sam se. A gdje jado?? Pa u GRAS jađe drugo Agdje češ stanovati A sjutra če biti stan u 2/C A šta ti to znaći?? Dvosoban u centru.
Građani Kantona Sarajevo su prezadovoljni uslugama koje vrši firma "Centrotrans-Eurolines" Sarajevo, jer održavaju redovno linije koje su im povjerene po redu vožnje, imaju udobnija vozila i edukovano osoblje koje poštuje svakog putnika jer je on izvor zarade zbog koje se vrši prevoz. Znam da suparničkim firmama nije drago što gube pojedine linije, ali čim uspostave normalno održavanje ovih i drugih linija, "Centrotrans Eurolines" Sarajevo će im ih, najvjerovatnije vratiti jer ova firma ima veliki broj gradskih, prigradskih, međugradskih i međunarodnih linija. Otvaranjem ovih gradskih linija, ova firma vrši zapošljavanje određenog broja provjerenih i dobrih vozača koji će poštovati red vožnje, putnika i svoj posao koji je dobio, a kako je teško dobiti posao u ovo vrijeme, suvišno je i govoriti !
Treba i Centro uvesti liniju na relaciji Drvenija - Pofalići, mandatorno! Ko se vozi grasovim, zna koja je patnja iz dana u dan. Vozi svako sat vremena, ako uopšte i dodje. Da ne pričam o gužvi koja se stvori pa je pitanje hoćeš li uspjeti ući u autobus... Pa onda plaćaj taksije, iako kupuješ i grasovu mjesečnu. MRZIM GRAS
Tako brate. eto jel to bilo teško. ..cccc.....
Kako kome, GRAS'u ocigledno jeste ;)