Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovi što drže slike prikrivaju onu stvar ili ovog sa slike nabijaju na onu stvar ?
PAMPERS ĐENERAL \"Uđe Ratko u Ašku ćeliju, niz pantole sve mu g*ovna cure, pritrča mu tad u pomoć Rašo, đenerale,što te proljev snašo\'. Tura Rašo Ratku pampersicu, smrde g*ovna žalosna ti majka, Šešelj prvi prozore otvara, smrdi braćo,dajte malo zraka! Pita Ratko a đe nam je Slobo, otišao Bogu na istinu, istinu kletu otkri njemu Momo, kliznu novo tad u Ratka g*ovno. Ne s*eR više dragi đenerale, sva ćelija njega sada moli, sramota je za takva junaka, sav se usro,žalosna mu majka. Odj*ebite bagro izdajnička veli njima tada đenerale, takav š*upak,šta se sada može, republiku spasavaj nam bože! J*ebala te Ratko republika, Šešelj njemu čep u š*upak meće, stisni gu*za,junak đenerale, ne daj više da izađe smeće! Izbi Ratko čep ko iz haubice, razli p*roljev na sve četri strane, smrdljivom se on ovjenča slavom, da je Mile sad preCjednik s nama...... on bi ovo žačepio glavom!!!!!\"
kad sad za-gu-zi-ci bice \"kom obojci, kom opanci\" a vama seroslavci, sigurni budite da ce vam pripasti ovo drugo. Hvala vam za ove vase podrske zlocincu jer uz vase mitinge TURCI su se zaista propudili.
Okupili se i vjerski predstavnici da daju podrsku, ovo kao deja vu, da nece rat opet?
TAKO JE VLADO NAŠ ODE U HOTEL A MI NJIHOVE POD ZEMLJU,
ŠA JE BA SARANDIJE CRKNITE MI SMO SVOJE POSTIGLI NAŠ HEROJ ODE U HOTEL SA 5 ZVJEZDICA,A TI BJEDO SMRDI U SARAJEVU.HA,HA,
Ala su multietnicari zapjenili,hajde obrisite se i glavu dole
ŠAJKAČE VAM NEGINU MAMU VAM BALINDARSKU
Ti si izgleda ucio srpsku matematiku i izbrojao sebe par stotina puta, i ovce, kerovi i krave se ne mogu nabrajati kao stanovnici skupine sela i Lukavice sto cine istocno Sarajevo, ali moze se priznati da su pomenute zivotinje i stanovnici Retardirane Srpske genetiski vrlo slicni, Toliko su slicni da se moze predpostaviti da se vecina seksualnih aktivnosti dogadja u stalama.
GLUPI TURCI OPET JE NAS VIŠE U SARAJEVU I OPET JE NAS VIŠE ZAPOSLENO NEGO VAS...... MA BRE ZA VAS SU PONOVO POTOČARI,,,HA,HA.HA,
Vidi se na slici da u Kalinoviku ima posla, redovnih plata i penzija, i opceniti prosperitet. Samo se pitam kako su uspijeli da nadju vremena da protestuju? Sigurno su toliko bogati da mogu par sati da odu sa posla.
neka ih nek salju u svijet sliku svoga primitivizma, nek se svijet podsjeti malo s kakvom pogani mi moramo da zivimo
Zivi,zivi Generale,zivjela sloboda, proklet bio izdajica Srpskoga naroda. Neka znade izdajica satirane kose, da se Srbi Generalom dice i ponose. Izdajice satirani Tadickoga soja, stici ce te teska kletva tvog strica Spasoja.
Selam alejkum moji Bosnjaci !Kefal hale ? Hocemo li u Banju luku danas, da branimo Generala Mladica-naseg Heroja i vaseg Mrzoja. Ja idem,a vi ? Manite se glupih komentara rajo,hajdemo na teferic !
A zasto ono Bosnjaci ne vole Andrica? Procitao ih i opisao i to je dovoljan razlog da ga mrze. Nije Srbija okupirala Tursku, nego obratno. I recite to i hodzama.
@NELE.....ti i takvi poput tebe.......da sta ka.r.a.t.e ......ne bi ovdje svoju seljacku zuc prosipao ......kobila u stali je tvoj vrh !!!!! SIKTER
@NELE.....nisi ti svjestan svoje gluposti go.ve.do......hoces da kazes da vi srbi volite da sek.su.alno opstite sa stanovnicima Turske i da to radite uz pomoc ezana tj zvuka koji dopire sa djamija lol.......koji si ti mo.ro.n !!!!! SIKTER