Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako mogu uci u Centralnu Banku neradnim danom? Ko ce im platiti sto su neradnim danom dosli na posao? Kome u Federaciji treba j.bat mater sto je dopustio da se na ovaj nacin separatisti sprdaju sa drzavom u sred Sarajeva? Kome? Kome prisloniti pistolj medju rogove zato sto konstantno podriva pravni sistem ove drzave a narodu prodaje maglu da je veliki patriota i Bosnjak? Ko je taj u Sarajevu kojem su usta puna Bosne a svako malo ide na ruku separatistima? Zasto se dopusta da taj izdajnik Bosne i dalje ima poluge vlasti da drzavu BiH unistava a narodu otvoreno na televiziji tvrdi da je veliki patriota? Hoce li iko smoci snage da ovaj narod oslobodi od izdajnika? Znamo svi vrlo dobro o kome se radi i ko je dopustio da se ovako separatisti sprdaju sa drzavom.
Bolje mu yebbi hanumu nego staru,mladja je a jos i direktorka
kod nas u kalendaru nije crveno slovo i mi to ne slavimo..vidim neki pjene pa da im kazem kakva nam je drzava takav je i zakon..bez da nekoga uvrijedim a sve 3 strane moraju biti suglasne oko datuma a nije drzava samo Sarajevo i okrug..
@SuaveAcecino ti si budala i kao takav imas pameti ko isilovac znaci nemas mozga ko kokos..ti sve sto smatras da si oslobodio ja tuda necu proci a ja tebe pustam koz svoje dvoriste..
@SuaveAcecino 8.uzujak pricaj malo Hrvatski
ne mogu vjerovat da zivis u BiH a da ne postujes pravila te drzave,to je isto sto rade ove izbjeglice,svi kukate na izbjeglice i strance,kako ne postuju evropu u koju su dosli.I VI SRBI I HRVATI ISTO RADITE,BOSNA VAM DAJE PLATE,BRINE SE O VAMA RAVNOPRAVNO KAO I O DRUGIM GRADJANIMA,STO JE NAJZALOSNIJE RODJENI STE U BOSNI A NECETE DA JE POSTUJETE ne znam dal se smijat il plakat
druze ti si izgubio kalendar pa nevidis sto se desava ili si nedo Bog slijep..nije BiH Bascarsija i okrug vec je ona dosta velika samo vi to ne vidite iz centra morate malo posjetiti i ostale krajeve zemlje i pitati ljude sta rade i kako zive..
Umrijece a priznati nece da mu SDA rastura zemlju,jednostavno se tu nista nemoze uradit'