Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ženu zanima rad i rezultati, a ne palamuđenje...
bravo cenic, ne mora se uci u politiku da bi se nesto pokrenulo, a komsic je imao priliku da se pokaze, al nije tako da je njegova stranka samo jos jedna u masi na bh. politickoj sceni
A sta je to ona pokrenula? Suhoparno psmetovanje i predipanje iz supljeg u prszno, s jos ni jezik nije savladala.
PROLJETNI SE MIRIS ŠIRI I TOPLO SUNCE NAMA SJA , NA IZBORE KREČE STRANKA DEMOKRATSKA FRONTA
Moja podrška DF-u i Ž.K. da ''razvale'' sve ostale, a onda da Ž.K. preda funkciju nekome iz nove generacije političara, obrazovanih, sa znanjem jezikaa, ...etc.
ovu zenu treba postaviti na najvecu drzavnu funkciju,i pametno sto ne ulazi u neku stranku jer bi onda morala polagati racune vodi.
Imamo mi i prof. Hadziahmetovic.
Kako ce kod Komsica u szranku kada ni jezik nije savladala! Ekavica cak ni u sumskoj nije zvanicna. Pored toga, do juce je trunila protiv BiH
Zeljko ta je do koliko jucer bila u SDS-u i pljuvala po federaciji i BiH....pa onda odjednom preko noci postala nekakva he.bena opozicija u sumskoj ! Nismo to zaboravili !
Dosta nam je guja u njedrima ionako ih i dalje puno Sarajevo !
Meni je Cenicka toliko bitna u zivotu, bas mi je drago ste ste objavili sta ce gđa. Cenic da uradi, tj. sta nece da uradi. Ova vijest mi je uljepsala dan....ccc (Boze opskrbi me korisnim znanjem a sacuvaj od suvisnog)
Mislim da bog ne radi više za ovaj portal :D
...suvišno znanje ne postoji...samo nedovoljno :)
Cenićka je jedan od onih izrkanaca koji mrze RBiH, žele njen raspad i negiraju genocid nad Bošnjacima u 11 opština RBiH.......takvoj izdrkanici nije mjesto u DF
sta ona ima razgovarati sa komsicem o ekonomiji kada je on ne strucan za ekonomska pitanja, svaka cast cenicki sto ne podlijeze politickim manipulacijama
Potrebno je mnogo više od napraviti grb i skupljati "lajkove" da bi se napravilo išta ozbiljno. Mi smo, nažalost, zaglavili u srednjem vijeku i bilo bi dobro za početak angažovati kakvog čarobnjaka ili vrača da spravi napitak koji bi dvoru i podanicima otvorio oči i njihov doživljaj stvarnosti bar malo učinio aktuelnijim.