Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako se sklapa posao? Otac: - Želim da oženiš devojku po mom izboru. Sin: - Ne, sam ću odabrati ženu svog života! Otac: - Ali ta devojka je kćer Bill Gates-a. Sin: - Opa, u tom slučaju.... OK. Nakon toga, otac odlazi do Bill Gates-a. Otac: - Imam idealnog muža za vašu kćer. Bill Gates: - Ali moja kćer je previše mlada za udaju! Otac: - Ali taj mladi muškarac je potpredsednik Svetske banke! Bill Gates: - Opa, u tom slučaju... OK. Na kraju, otac odlazi u posetu predsedniku Svetske banke. Otac: - Imam jednog mladog muškarca kojeg bi preporučio za potpredsednika. Predsednik: - Ali već imam više potpredsednika nego što ću ih ikada trebati! Otac: - Ali taj mladi muškarac je oženjen za kćer Bill Gatesa. Predsednik: - Opa, u tom slučaju.... OK. TAKO SE SKLAPA POSAO! :)))))))))))))
Ceca murafašica, ubleharka. Ovako su drobile i komunjare: Drugovi mi moramo..., borba protiv klasnog neprijatelja... narodna vlast..., zemlja seljacima tvornice radnicima... naša inteligencija omladina i studenti... posao za sve.... samoupravljanje... Nema svega toga u kapitalizmu u kojem su neki posve drugi principi privređivanja i neki posve drugi ekonomski i društveni odnosi. Do punog razvoja društva dolazi samo stvaranjem uvjeta za širenje, egzistenciju i prosperitet poslovnog okruženja, a to je posao politike, radi čega se i kaže ekonomsko politički sistem neke zemlje je takav i takav. Kad sve to znamo prvi potez je da se politika pritjera da krene raditi u interesu privrede, a ne u svom osobnom ili grupaškom interesu, kada govorimo o kriminalnoj ekipaži korumpiranom društvu i padu BDP-a - padu standarda i općem siromaštvu i bijedi. U tom smislu gđo Cenić očekujemo vaše ekspertize i ponudu ideja na političkom tržištu pa ako budu prepoznate kao dobre onda vam kapa dole.
blago rečeno ljigava žena, ne kontam zašto priča ekavicu a rodzena u Sarajevu.. Jednostavno dati njoj šansu je isto kao dati Plavsicki
nista protiv gospođe, sve što kaže stoji. Pored toga što u zadnje vrijeme nema odakle (i za šta) se ne javlja, nervira me kod nje i kod svih ostalih "stručnjaka" što samo trube jedno te isto u smislu sta treba uraditi, bez ikakvih konkretnih ideja, aktivnosti, planova, strategija, i sl. kako to dostići. hebem mu majku, znam i ja da treba smanjiti nezaposlenost npr. al dajte prijedlog i plan kako to uraditi konkretno.
Najveci prodavac magle u BiH i za to uzime desetine hiljada maraka mjesecno kao 'ekspert' A glupe Bosnje se nakacile na to.. Zena ekspert za sve zivo, u pi**u materinu.
Znamo mi da može bolje al nemože kurva bez kurca i naši političari bez lopovluka.
gospodjo Cenic mislim da samo teoretisete, mozete li mi reci koji su vaši uspjesi osim pukog teoretisanja evo vec desetak godina. Ne sumljam u vase znanje, ali stvarno ga nisam vidio u prakticnoj primjeni.
Svašta je moguće, ali nije vjerovatno!
Sa ovim politicarima nevjerujem da je moguce.....
cenićku za premijera
"Nema ljudskih prava bez ekonomske slobode." ...ovo su vam "zaboravili reći" 90-ih, kad su vam hvalili kapitalizam...