Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jarane....bili ste na vlasti, imali ste vremena da tad predlazete zakon, sta ste sad navalili
Na vlasti su bili 10 godina realno! Ma ovi su glavni krivci za sve podjele u ovoj zemlji. Ovi sprovode politiku koju je htio i Miloševic u Juglosaviji. Zbog takve politike nastaju sve podjele, jača nacionalizam i dolazi do ratova! Upravo zbog takve politike. Malo je paradoksalno ali je tako.
Zasto niko vise ne vjeruje SDPu? Pa zato sto bi sutra da mogu otisli u vlast sa SDA i HDZ, ali sutra odmah! Samo da imaju priliku.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
😂😂 koji ste vi licemjeri?!
Ovi su definitivno jedini banditi gori od SDA!
Raja sve na stranu, i njihove poene i dilove i razloge sto ovi iz drugih stranaka ne podrzavaju, ali sami prijedlog ko prijedlog nema smisla. Cuj da obavezu opcine da budu organizatori volontiranja i tako omoguce radno iskustvo svima. Ako hoce radno iskustvo svima trebali su ici s nekom inicijativom da se ukine pripravnicki ili da nema preko stele primanja na pripravnicki vec odmah po zavrsetku studija, dobijes negdje da radis pripravnicki.
Ili jos bolje, zadnji semestar studija radis praksu i to ti se smatra prvim radnim iskustvom. Ovo su primjeri za ove njihove zelje, a guranje gluposti u zakon o volontiranju je samo bacanje prasine u oci. Kao mi bi da nesto rijesimo, a ovi drugi nam ne daju. Da ne pricam kako pravno nista ne lezi i da prosjecan pravnik moze oboriti tekst izmjena samo na toj osnovi, a lafo ovaj Cengic neki pravnik.
SDP je stranka koja je najodgovornija za držanje Jugonostalgije na ovim prostorima!
I sta je problem u tome?
cuj ovih "boraca za mlade" :))) pa kad je dosao na vlast sdp se nije borio za obicnu omladinu nego za svoje sincice, cerkice, clanove stranke, sestrice, bratice.....niko od vas šupaka nije besplatno volontirao nego vas je stranka odmah uhljebila u puteve fbih, elektroprivredu, telekom....fotelje savjetnika, saradnika...dajte mi ime i prezime JEDNE OSOBE koju je sdp zaposlio a da im nije rod ili da nije član stranke. znaci samo jedno ime i ja cu vam vjerovat
SDA daje mladim kadrovima priliku za sticanje potrebnog radnog iskustva..... Bezbroj je primjera prigovora lokalnim nivoima kojima rukovodi SDA kada daju priliku mladima da volontiraju.... Ovo su samo obični pokušaji podmetanja našoj SDA - pokušaji podmetanja na koje ne smijemo nasjesti..... Samo SDA na svim nivoima - vrijeme je.... U jedinstvu je snaga !
obrisi sline piccka ti materina...
Što bi SVIMA kad može samo SDA-SBB-HDZ djeci. Ko hebe ostale, glasaju za vreću brašna.
svi ste generalno govna
Zar jos postoji ovaj SDP?
Nista,ali nista se ne moze dogovoriti ovdje,taman da je pitanje imena rijeke koja protice kroz Sarajevo,mislim da bi neki rekli Miljacka,a neki drugi bi nasli da mozda i nije,i tako redom narednih bar jos 20-tak godina,bar nam tako predvidjaju,trujuci nas EU sranjima,NATO-om itd itd
Rusijom i Smrdijom!
@Nešto_ovdje_smrdi To je na lokalnom nivou,na globalnom NATO i EU,lokalci misle da su im il Rusi il Turci prijatelji,sto je notorna laz,a ovi Evropljani i Natovci pak vrte pricu u krug a znaju ko sto i mi znamo da od otg nema nista,dok nas ne sataru do kraja