Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje su got bili Dabićevi sljedbenici tu su masovne grobnice u kojima su se ubijala čak i djeca od godinu dana . Nabijem sve njegove sljedbenike na tuki , onako u prolazu !!!
Jesmo , jesmo i sa koljačima smo uvezli i hiljade lavova da jedu Srpsku nejač što talibani pokolju . Mi smo malo namazaniji od vas . Lavovi i kosti jedu , zato kod nas i nema masovnih grobnica a inače smo poklali 4.657.854 Srbina od kojih je preko 30 % djece . Vjeruj , ovo su najpouzdanije informacije samo nemoj nikome reći da sam ti ja rekao jer će me ovi moji baciti lavovima :)
Sta se to desi u glavi da ljudi prestanu biti ljudi? To se cesto zapitam, ali i dalje nisam u stanju shvatiti
šta možeš komentarisati kad pročitaš ubijen otac, majka, 4 djece od kojeg je najmlađe staro 1 mjesec? za ovakvu svirepost, zločine i nasilja nema opravdanja ...