Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a s koliko nula se pišu sve ove čestitke
I ekipno i pojedinacno. Neka zavuku ruku duboko u dzep.
slažem se ... počastit malo momke ... zaslužili su
Tri sata ujutro. Zvono na vratima, lopovi... - Šta želite? - Znamo da imate zlato! Došli smo po njega! - Ja viknem, Bakire, zlato moje, došli su po tebe!
Kolaterall Za njegov uzrast odlučujuće dvije godine. Kada budeš imao djecu -svoju- vidjet ćeš šta to znači plus treninzi i sve ostalo!
..gdje ti ode , jedva te nađe , daj ne rise, previše , niko ne spori doprinos u kk košu, ali nije mali pao sa marsa , kad je krenuo u sa. znalo se je da je veliki potencijal
i još na kraju , moja mlada damo, moja djeca mogu ovom biti tata :)
Pa Sejo, DŽanan i još trojica su iz tvoje škole - dosta si ulagao godinama. Sada pritisni turističkog radnika i Dinu da malo odriješe kese iz kantonalnih rezervi!
cestitajte vi kolko hocete ali imali ste 0% udjela u ovom historijskom rezultatu
veliki je to uspjeh , najgore je što je to plod puke srece , mnogi nemaju pojma da se u taj sport skoro pa i ne ulaze, svi ti klubovi jedva sastavljaju kraj sa kraajem, vlast je davno digla ruke od sporta a posebno kosarke, sve pare se vecinom daju nogometnim klubovima, evo primjer u bihacu, gradu gdje je ponikao i stvoren Musa , u nogomet je zadnjih godina uloženo stotinu puta više nego u košarku, nogometni klub dobiva milone godišnje a kosarkaski desetak hiljada maraka, a o strucnom kadru da ne govorim ,nista se ne ulazeu trenere niti se oni placaju , većinom su to volonteri ili bisi kosarkasi ,dok nogometni treneri imaju plate u hiljdama maraka ovi dobiju 100-200., svakih treci mjesec za gorivo, ovo je gola istina o odnosu ove drzave i vlasti prema ovom sportu , sad svi slave ali ako se ova praksa nastavi tesko da ce biti uskoro kakvog slavlja
Musa je samo otkriven u Bihaću, sve ostalo se odradilo u Sarajevu - rekoh Seji, nemoj da se kite tvojim perjem. Čist račun - duga ljubav!
a ko ga je otkrio i trenirao dugi niz godina, ako ceš tako , sarajevo je samo usputna stanica za njega , on je bio samo dvije godine kod seje
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I nije vas stid javiti se?
Momci ne dajte ni bilizu ovom kriminalcu Konakoviću, uništio je K.K Bosna!!!
SAMO CESTITKE KLONOVI OD POLITICARA IZVRCITE DZEPOVE VADITE PARE LOPOVI DASE NAGRADE MOMCI POSTENO
HAH, PA JE3EM VAM MAJKU SVIMA POCECI OD KONAKOVICA(GROBARA BIH KOSARKE) PA NA DALJE. TO STOJI U TEXTU. MOZETE DA MI PRIFATITE I POPUSHITE KUJAC, TO STOJI U TEXTU.