Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I dok je ZAVOBIH zasjedao tvoji vojno sposobni rodjaci komsije su se bavili FASIZMOM, na strani HITLERA i druzine u HADZAR i SS DIVIZIJI, tako da ti i takvi kao ti nemate nikakvo, a najmanje moralno pravo da bilo koga nazivate Fasistima. ZAVNOBIH nkada nije dao pravo na drzavu samo jednoj strani, a ponjmanje \"bosnjacima\"koji su imali najmanje udjela u stvarnju iste. Prema tome ODJE*I sto dalje od ZAVNOBIH-a.
kasno se narodu serviraju objasnjenja.
Ma ja sam macola a ne čekić... ko me još shvata ozbiljno
dr Cekic :))))
ovo je da umres od smijeha sad mi je jasno sto se vise ne snimaju nadrealisti Nele odselio iz Sarajeva, koje mu je bilo neiscrpna inspiracija :)
Smaile glup si kao čekić.
sto ne mogu ovih seratora...