Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zatvorite nas kao stoku u jedan tor i nedajte nam da mrdnemo igdje. Zgadite nam putovanje do te mjere da rasporodamo i vozila i potom se samo vozamo biciklima i pjesacimo...kako bi samo bili ekoloska drzava. Sa neuslovnim cestama ste nas vec dovoljno zatvorili, sa pokusajem gradnje autoceste koja se pretvara u 45-min vozikanje makadamom uz obavezno placanje kazne \"revnosnim\" policajcima ako predjete samo 1 km/h od \"dozvoljenih\" 40; sa totalnim sistematskim osiromasenjem i na kraju evo i sa zatvaranjem granica. Bravo majstori! Bravo svi redom!
Smetljari cekam juce 2 sata na granici a dva sluzbena auta Vijeca ministara prodju kolonu bez zadrzavanja.Sve vas treba rastjerati obicni narod maltretirate a oni zbog kojih strajkuju idu bez bilo kakvih problema.Bando sve vas rastjerati fujjj
Zna li neko kakva je situacija na prelazu Karakaj - Loznica (Zvornik)?
Cuj oni pune bužet? Pa mi ga punimo od 40% naših plata, i onda oni nas maltretiraju na granici... kakva zemlja, strašno