Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odvratni stvore...
Znate li sta meine interesuje kod ovih srva..., sto se Dodik ne javlja povodom ovoga da trazi Referendum, ne smije tu bi mu kraj bio..!
Ponašanje i odnos prema ukazanom mandatu osobe naziva Vjekoslav Bevanda, više odgovara reklamnom liku na sljedećem linku, nego funkciji, koju nažalost obavlja po nacionalnom i stranačkom ključu.. http://www.podravka.hr/repository/images/_variations/8/b/8bafeb3260c21cc05632c356ef4c497b_content_medium_noaspect.jpg
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovi političari kao da su neka endemična životinjska vrsta pa im se treba obezbijediti specijalan habitat za preživljavanje.
cuj gluposti traze sigurnost od FBiH, pa neidete vi na sjednice FBiH vec na sjednice BiH Koje se odrzavaju u Sarajevu, i sigurnost treba da obezbjede drzavne sigurnosne sluzbe i sluzbe KS a nikako FBiH, ako iko od uposlenika FBiH izda bilo kakav papir taj je za razbijanje BiH, dakle trazite pismeno od drzave BiH i KS a FBiH u to ne uvlacite, ovo je veoma smisljena i prljava igra antibosanskih snaga na celi sa Zlogumdzijom i SDP i Radojicom SBB
Dođe Bakir Izetbegović u posjet vrtiću. Gleda malo djecu kako se igraju i kaže: - Tihiću! Daj piši ček na 5,000 KM za poboljšanje životnih uvjeta u vrtiću! I ovaj napiše ček, i idu dalje te dođu u zatvor. I gleda malo zatvorenike kako robuju i kaže: - Tihiću! Daj piši ček na 500,000 KM za poboljšanje životnih uvjeta u zatvoru! - Pa kako za djecu 5,000, a za ove zločince i razbojnike 500,000? - A šta ti, Tihiću, misliš da ćeš ići u vrtić poslije izbora?
Uoči ulaska Hrvatske u EU, stanovnici Županje (mjesto u Hrvatskoj), požurili su u kupovinu u Orašje (gradić u Bosni): http://www.zupanjac.net/1/index.php/vijesti/gradske-vijesti/2982-navala-kupaca-na-trznicu-u-orasju-prije-ulaska-u-eu Samo za ove škutore i njihovu otrcanu priču kako Bošnje lete u Hrvatsku! ;-)
Bevanda, *** ti sve, *** ti kolijevku u kojoj si se ljuljao. . . Dao Bog, raspad'o se od raka a ne mog'o se raspast', bijednice bijedni. Hoces treci entitet ?! HOCES KURAC !!!
sta reco osim CIRKUS
Vidi Zlaje, lutke moje. :D Prosto car i neka ga Bog poživi da zagorčava fašistima i lopovima.
Izuzev Radončića, sve bih ja ove u zoo vrt kod onog novog lava da ga jadnička nahranimo! Nebi mu baš bilo na tek, ali bar nebi bio gladan kao ovaj jadni narod.
KURAN: “Allah neće promijeniti stanje jednog naroda sve dok taj narod ne promijeni samoga sebe”. (Er-Raad, 11)
Pogledajte ljudi ove nehl***viće - sve od zla oca i od gore matere. Kako bih vas ja postrojio, očistili biste vi meni, polizali sve wc-e i umivaonike svojom četikicom za zube na svim benzinskim pumpama od Mostara do Sarajeva, do povečerja. Sutra bi nastavili do Banja Luke. Ko ne očisti dobro, čisti ponovo. Onda bi se zamislili malo kako i duda se.ete, smradovi!
Kurvo, eto ja sam kriv što je beba preminula -.- treba vama Vlad the Impaler da vas postroji.
Ne znam što ovo uopšte više i čitam...
najvise volim iz sveg srca turski i brazilksi narod .molim te boze dragi da takvi budu i bosanci
sve sami nerednici, svaka čast izuzecima
..."izuzetci" su, pretpostavljam, ovi iz SDP-a ;)
Kako ih nije sramota....
I ja izrazim zgražanje svaki put kad vidim facu Bevande...
Kakve oni nama daju garancije...uskratili bi nam i zrak ,da mogu!