Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mevlid je Kralj,trebao je Atomsku baciti na ambasadu,Neka Mu Allah Pomogne
Shodno onome sto je napravio Mevlid uopste nije musliman ma koliko mislio da jeste. Ko god ima zla u sebi i mrznje prema ljudima nije musliman. I amin. Islam je religija koja propovjeda ljubav prije svega, jedna divna religija i filozofija a ovakvi poput Mevlida zaneseni svojom gluposcu ne vide i ne znaju da citaju simboliku u svetim knjigama. Drze se odredjenih fraza iz Kur"ana i shvataju ih bukvalno sto je nezamislivo. Na kraju krajeva sami sebi skacu u usta na taj nacin sto se trude da zive sto pribliznije nacinu zivota Muhameda a.s., dakle nose potkracene hlace (prakticno kad hodas po pustinjskom pjesku i nigdje vise), da nose brade, da ¸peru zube korijenom a ne cetkicom i sl. Ne shvataju jednu stvar. Kur"an na samom pocetku kaze jednu stvar, a ta stvar je "UCI", dakle zivi u skladu sa vremenom u kojem jesi. Ne shvataju ni cinjenicu da, kada bi Muhamed a.s. imao cetkicu, prao bi sa njom zube. Ali to ih ne sprecava da voze aute, umjesto da jasu kamile.
Sta se zali na 18 godina. To je najbolje sto je ovaj kreten mogo dobit za ono sta je napravio. Idiot maloumni. Takve treba demokratski istopit javno u kiselini za primjer ostalim huskackim zatucanim dogmaticnim govnima kojih se svaki posteni musliman treba stidit jer nisu nista odmakli od pecinskih ljudi. Ovakve spodobe u 21. vijeku treba eutanazirat po hitnom postupku za dobrobit planete i covjecanstva.
Nisu mi jasni ovi sto se ne slazu sa ovim. Djeluje drasticno jelte?? Ima samo par mogucih opcija, ili ste isti kao Mevlid pa vam ga je zao, ili ste toliko glupi da ne vidite dalje od nosa, da ne vidite da zbog ovakvih primitivaca na nas gledaju kao na potencijalno opasnu zemlju treceg, sta treceg 19-tog svijeta, rame uz rame sa Afganistanom i sl zemljama u kojima se ovakvi primjerci neandertalaca jos uvijek mogu nac.