Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma bravo čedo .....expertu uhljebljeni. Treba te svezati na banderu kod alipašine džamije pa da vidim koliko ćeš izdržati prije nego pluća iskašlješ
U Rimu su jučer izmjerene vrijednosti od 50 mikro g/m3 čestica prašine, i odmah su uveli zabranu saobraćaja za 50% vozila, tako što jedan dan saobraćaju vozila sa parnim, a drugi dan sa neparnim registracijskim brojem. U užem centru Rima mogu saobraćati samo vozila na hibridnim pogonom. Na Otoci jutros izmjereno 96, a na Ilidži čak 136 mikro g/m3 čestica prašine, i MINISTAR KAŽE I DILETANTI IZ METEOROLOŠKOG ZAVODA SVE JE OK. ZABRANITE UGALJ I VOZILA SA EURO NORMOM MANJOM OD 3 !
@ADLER kakva ba crna zabrana....neki dan kad su to nama rekli gledam na ulicama dvojki, kečeva, truhlih kombija......sve na raznorazna goriva (od lož do jestivog ulja) i niko ništa.
I ko je lud ovdje? Ili je ovo ona stara: "Jel' vjerujes meni ili svojim ocima." U ovom slucaju plucima. Cedo hebo te onaj ko te dovede.
ministre da imas imalo obraza, trebao bi dati ostavku na toj poziciji, zato sto ste vi nekometentna osoba i niste poduzeli nista ama bas nista da mi malo smanjili ovo zagadjenje koje vec traje mjesec dan
lizoguzac islamističkih stražnjica za novac.
E, evo dokumentacije o kvaliteti zraka u KS, koje je sačinilo isto to ministarstvo u kojem je g. Lukić glavni i odgovorni: http://mpz.ks.gov.ba/sites/mpz.ks.gov.ba/files/informacija_o_kvalitetu_zraka_2015.pdf Obratiti pažnju na stranu 6. graf 2. Jasno se vidi da izmjereno zagađenje PM10 česticama u toku godine dosta često prelazi preporučene maksimalne vrijednosti. Zagađenje PM2.5 česticama, kao i PM1 česticama se uopšte i ne mjeri, iako su one daleko opasnije po zdravlje ljudi!
Cheda na teskim drogama... Kao i komplet ministarska postavka u KS i ostalih 9 kantona, FBiH, BiH.
Ti Ćedomire znaš šta radiš. Tebi je dobro pa dobro a od tebe NIKAKVE KORISTI, samo šteta. Nikakav si, ovo iz iskustva jer prije nekoliko godina sam ti se 2 puta pismeno obraćala nisi se udostojio ni da narediš nekome da mi da kakava takav odgovor. Zaprepaštena sam da si još uvijek tu gdje si, pobogu mora da ih ,,dobro slušaš,, dok si postao vlasnik te fotelje. U stvari ti si pravi pravcati PEHLIVAN.
Ma BRAVO,samo nakon 20 metara osjetis kako sve przi dok dises,nismo sunca vidjeli skoro dva mjeseca,koga ba jebete vise
na SKORO normalnom nivou???? ma MRS!
Zbog ovakve izjave bi u svakoj normalnoj državi ministar završio sa svojom funkcijom i to za sva vremena. Pored toga bi zaglavio i iza rešetaka s obzirom da je svojim lažima direktno ugrozio živote stanovnika. Strašno je da u BiH ne postoji apsolutno nikakva zakonska odgovornost i da svako može da (ne)radi šta hoće. Dno dna.
Počnimo od sebe. Recimo, idem ja tako kod majstora koji mi održava auto. Staro ulje koje zamijeni, on koristi za peć za centralno grijanje. Ja mu kažem, pa to je jako štetno, a on:'ma izgori to sve'. Ili nije svjestan ili mu se 'isplati'. Sad, trebao bih reci da mu neću više dolaziti iz tog razloga. Ali i ja sam lijen, ili mi se 'isplati'. Treba i velika strategija grada, države, ali i mali doprinos svih nas.
Nakon pritiska javnosti: Od sutra obustava nastave u Kantonu Sarajevo http://www.klix.ba/vijesti/bih/nakon-pritiska-javnosti-od-sutra-obustava-nastave-u-kantonu-sarajevo/151223036 koje je lud?
"na skoro normalnom nivou". Mogu ti reći G-dine Lukiću da ste i vi svi u institucijama KS "na skoro normalnom nivou" sa naglaskom na "SKORO".
Obzirom da je situacija redovna, iznesi svoju kancelariju na privremeni štand na Alipašinoj ulici gdje će ti građani koje je neko slagao ZAHVALJIVATI PONAOSOB kao i u svakoj demokratskoj zemlji, a kamere brojnih TV stanica za pranje para će te snimati sa svih strana !!!
Cedo vjerovat cemo ti samo ako cio dan izadjes vani i provedes dan tako, u suprotnom vjerujemo svojim ocima. A ti nas ne pravi budalama, nego nam dokazi tu svoju tvrdnju. Nego jok sakrili se u misije rupe i sve vam je divno, krasno.
Jedina osoba kojoj vjerujem je gospodin Martin Tais. Često sam na netu i samo vjerujem njegovim ocjenama, procjenama i zaključcima. Ako želite inforaciju više idite na njegov fb profil.......... Hvala g. Tais
GDJE JE REZULTATI MJERENJA MOBILNE STANICE NA LOKACIJI BUROJA IZGRADNJI ? Da imamo sa čim uporediti. Ovako ovaj četnik Čeda serbez upoređuje Sarajevo sa industrijski zagađenim gradovima Sarajevom, Zenicom i Tuzlom i tvrdi ETO NEMA ZAGAĐENJA ! A u Sarajevu nema industrije. ŠTA BI TEK BILO DA SE I ONA AKTIVIRA KAD SDA sleti sa vlasti ? U Londonu je kad je pao smrtonosni smog 1954 pomrlo stotine građana. NEk u Sarajevu umre samo jedan bićeš optužen za ubistvo na izuzetno podmukao način !
GDJE SU REZULTATI MJERENJA MOBILNE STANICE NA LOKACIJI BUROJA IZGRADNJI ? Da imamo sa čim uporediti. Ovako ovaj četnik Čeda serbez upoređuje Sarajevo sa industrijski zagađenim gradovima JAJCEM, Zenicom i Tuzlom i tvrdi ETO NEMA ZAGAĐENJA ! OLOŠU ! A u Sarajevu nema industrije. ŠTA BI TEK BILO DA SE I ONA AKTIVIRA KAD SDA sleti sa vlasti ? U Londonu je kad je pao smrtonosni smog 1954 pomrlo stotine građana. NEk u Sarajevu umre samo jedan bićeš optužen za ubistvo na izuzetno podmukao način !