Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joha >> ni ja baš nevolim NVO-e. Ali svakako ovaj CCI ima dobre podatke o svima u politici i vlasti, neznam zašto ih dozira zavisno od situacije u zemlji? Možda se plaše da im se zaviri u kasu i platne spiskove!
Sinan Krizonja>> SDA će se pobrinuti samo ako se Novo Proljeće stvarno desi i Poljine padnu. Bez toga biće mnogo gore od pada Poljina!
Ako je iko gori od politicara onda su ovi kao fol iz nevladinog sektora, samo mlate praznu slamu a kad nesto trebaju konkretno uraditi za narod onda nista od tog
CCI, kad se nacionalne stranke silom preslože u socijaldemokratske bit će hljeba.
Nevladina organizacija Centar civilnih inicijativa (CCI) ... je uticajna I bitna u ovoj drzavi kao I "Vau, Mjau" udruzenje za zastitu zivotinja! :) :)
Ti si bitan i uticajan kao i sticenici Vau, Maju udruzenja.