Monitoring rada Skupštine i Vlade TK
9
CCI: Poražavajuće je što vlast funkcioniše "na daljinski"
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne dirajte nam Tuzlu, ona odlično funkcioniše !
Ma dajte molim vas, čemu vodi ova vijest, ja sam iz TK-a, tačnije iz Tuzle i nama je sasvim ok, rijetko, ali baš rijetko ćete naići na nekoga da je nezadovoljan i sl.. Prema tome, ovu propagandu širite drugdje...Pozz iz Tz
Mogli su za 42.900 KM kupiti nov auto nekom siromahu
CCI - Lopovi!!!
nema veci govana i kriminalaca od ovih CCI gde su bili kad nas je snijeg zatrpao sad kad su poceli izbori poceli su da vaze kako ih nije stid samo bez veze laju kao dukele po ulicama u nocnim stima sta su oni radili u zadnji 16 mijeseci kad se nije mogla vlast da napravi oni su bili svi iza SDP i sad se opet poceli javjati treba vas poslati tamo gde ste nepozeljeni ....
CCI lopov do lopova
Javljaju se kada su ih svi napali da nista ne rade. Pa sad kao nesto se razbacuju istrazivanjima itd. A samo pare na projektima dizu i to je to.
Od svih gradova Tuzlu nasli ocjenjivati. Dodjite u Zenicu pa ocjenite kako je! Izuzev novih cesta nemamo nista. A ne mozemo asfalt za rucak jesti!
CCI je postao toliko nepouzdan, ništavan, ne znam, ono čime se oni bave više nema težinu i smisao!
Joj puna mi kapa i ovih lopova iz CCI za njih su politicari mala maca kako oni obrcu pare
\"CCI: Poražavajuće je što vlast funkcioniše \"na daljinski\" - u čijim je rukama daljinski kojim se upravlja sa CCI-jem i ostalim sličnim ublehašima ? i to je poražavajuće, vjerujte !