Borba protiv korupcije u zdravstvu
0
CCI Mostarcima dijelio bedževe "Ne dajem mito"
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dovoljno je samo trenutak zaviriti u RAČUNE CCI-ja da shvatite kakvo je to pranje i pljačkanje love iz inostranih fondova za pomoć BiH! CCI je servis preko kojeg SDP finansira podobne medije i nevladine organizacije koje su im i donjele pobjedu na izborima! UBLEHA NA ŠESTU!
Sramotno je kad ovako udaraju na našu tradiciju.Davanje mita je vjekovna tradicija našeg naroda i nezamislivo je funkcionisanje bilo koje institucije bez mita.Institucija mita je temelj našeg društva i često jedini put za ostvarivanje prava.Kako bi se zaposlili rođaci, djeca, kako bi se liječili, kako bi izganjali građevinske i druge dozvole, kao bi završili potrebne škole, kako da vam ne isključe struju, kako da vam ne oduzmu vozačku itd, itd, spisak je dugačak.Zato...ne prdite u prašinu.
Oni nama bedzeve, vi njima 5 maraka
trebaš biti dobro glup pa napisati da su u ovoj zemlji doktori dobro plaćeni
Pa ko je kriv? Ovdje se radi o zdravlju... sve bih mu dao ukoliko je zivot u pitanju. Ali lijecnici naravno nisu krivi. Puuu, gdje ste vi Hipokratovu zakletvu davali.
bjezite ba sa sunca,,,pustite se gluposti....
pa poenta i jeste što ne moraju raja davati mito, ali daju
Korumpirani policajci su novacuzeli i vozaču \"oprostili\" saobraćajni prekršaj, a vozač, koji im je dao nepunih 10 KM, je nakon toga otišao u policijsku stanicu i prijavio korupciju. Postoje osnove sumnje da su policajci 11. jula na području Bosanske Gradiške počinili krivično djelo primanje mita, dok se jedan građanin sumnjiči za krivično djelo davanje mita
Po ovim iz CCI kao da voli raja sto mora dati lovu ...... SVASTA!
ne dajete mito, al zato uveliko primate
to je normalno SAMO PRIMA MITO