Komentari (214)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da mi se isellit odavde
Narodeeeee kada ce se ovaj cirkus vise privesti kraju? Dokle cemo dopustiti da BiH i njeni gradjani budu centralno ismijavanje drzava svijeta i regiona? Ima li ovom ludilu kraja?
@mrAdil Dr Tuđman je jedini riješio taj problem i ukazao na način njegovog rješavanja , a povijest mu je kasnije dala za pravo ! Vidi kako je u Hrvatskoj trajno riješen problem srpskog praznika državnosti !
@mrAdil ...reakcija na akciju... kad ono Turčadija nagrnu u 15. st. u kraljevsku Bosnu... pa hajduk Novak poskoči sa četom... dok je Amerike i Islama biće problema, kako u Bosni tako i u svijetu, gdje se god ovo dvoje združi... Đavo & Sotona
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
da zaista svi građani imaju koristi i nešto pozitivno od ove odluke", zaključio je Sadiković.Eto vidite da cemo imati svi koristi od ovoga,samo da visoki predstavnik i drugi organi ove drzave,prorade i pohapse sve aktere ove afere,koja nam je rastjerala i ovo malo investitra.Ma bravo svima zasluzili ste bajbukanu,ebo vas ustav i ustavni sud i 9 januar sviju.Mamu vam ebem hostaplersku.Nista drugo i neznate nego srati.
SADA JE NA POTEZU BAKIR, AGENT BEOGRADA, KAO I NJEGOV BABO, KOJI CE SPASITI DODIKA I TZV RS, KAO STO SU RADILI I DO SADA. Uvijek do sada Izetbegovici i cetnicka SDA su spasavali cetnike na nacin DA OTRCE U BEOGRAD, BANJA LUKU, KARADZORDJEVO, SKOPLJE I NAPRAVE NEKI SPORAZUM???, KADA GOD JE MZ HTJELA DA ZAUSTAVI CETNICKI POHOD U KREIRANJU VELIKE SRBJE. Sada obratite paznju. Vucic ce pozvati Bakira i on ce otrcati u Beograd a vratit ce se sa priocom, DA JE REFERENDUM OK I tako ce ponistiti
i ono malo volje MZ da spasava Bosnu. To ce izbiti iz ruku bilo kakav argument MZ i pro-bosanskih snaga jer Boze moj eto Bosnjaci nemaju nista protiv Refrenduma (rusenja RBH), pa zasto bi se MZ sekirala. Tako je bilo do sada i tako je pobijeno 150.000 gradjana RBH i srusen civilizovani gradjanski Ustav RBH da bi begovi i vojvode i Al-Kaponei mogli suvereno vladati i krcmiti ovo malo drzave.
Visoki predstavnik? Sta cackate srbe ceturume..
Dugo sam bio besposlen, i nedavno sam jeva našao posao na jedvite jade. Nije niko sretniji od mene bio. Tek što sam malo došao sebi treba da glavu razbijam o tome hoće li sad biti rata ili neće.
nemoj samo reći da voziš trolejbus 😊
@walter12 Pa i to je posao. Nije svako rodjen da bude babin sin i guzolizac.
"organi države da ostvare sve to počev od tužioca, visokog predstavnika" Jebem ti državu kad joj je organ strani okupator.
Sadikoviću ...odavno su stranačke oligarhije posvojile državne nadležnosti...
Ovo su Bošnjaci bezveze zakuvali , datum kao i svi drugii to što je vjerski praznik ne znači ništa . Kolika se halabuka oko datuma običnog diže.cccc Dr S
dr S?
@pinkman Dr S ?
tako je pohapsiti drzavne neprijatelje
Prošlo je 20 godina od rata i srbi su potrošili opljačkano od muslimana, sada spremaju novi sukob jer horda mora u novu pljačku,genocid,paljevinu silovanje,protjerivanje muslimana u BiH.
Ovo je najgrublje krsenje zakona od rata na ovamo . Hajmo gospodo specijalci SIPE radite svoj posao . Pod hitno pohapsiti kompletno rukovodstvo RS-a .
koliko imas godina? 10?
@HAL90olo ...ovaj Sarajlija76 je evidentno predškolskog uzrasta!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
sve je besmisleno kada odluke suda niko ne sprovodi. da ima drzave davno bi bili pohapseni svi koji ne sprovode odluke suda(a neke ni mi u federaciji ne sprovodimo). bezveze.
e Cazime, ostalo vam je samo kmecanje i pozivanje na institucije koje cemo ionako da najurimo iz RS-a sledece godine.Pravo da Srpska bude deo BiH ste izgubili, najpre neustavnim preglasavanjem oko referenduma 92, potpom agresijom na Srpsku uz pomoc alijinih drogiranih tekbirasa i na kraju otimanjem dejtonskih nadleznosti..vise od 70 komata.Sad je doslo vreme da se razidjemo.Na kraju, zasto Sarajevo cuva nesto sto nema i nije njegovo a pri tom gubi sve ono sto moze da ima..funkcionalnu drzavu
Ponijet ces onoliko zemlje koliko moze na opanke da se zalijepi.Vi srbi slaveni ste genocidni od dolaska na ove prostore.Ovo je Bosanska zemlja i tako ostaje zauvjek.Jace sile su pokusale prije vas isti scenario a Bosna i dalje opstaje.Ako ti se ne svidja ova zemlja slobodno je napusti.Ovo je zemlja svih naroda i nemate pravo na otcjepljenje.Yebo vam Putin mater od koga ste vidili da se otcjepljujete
@slimanmu @fantom slobode 2018..toliko
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
....o Ilidzi i banjama njenim pricaj Bosnooooooo svojimmmm valovimaaaa tooooooooooooo opaaaaaaa
Poštovani gospodine Ćazime, Dobro se sjećamo kad su hrvati i bošnjaci preglasali srbe prilikom glasanja za neovisnu državu BiH. Sad je situacija takva da ti preglasani srbi žele da se odvoje od BiH što će se na kraju vjerojatno desiti.. Da budemo realni, to bi se davno desilo da u FBiH muslimani nisu većina. Ovako europa nije dala samo iz tog razloga da se stvori muslimanska država u srcu europe. Sad nakon popisa kad se vidilo da su muslimani preko 50% stanovništva u BiH, ZBOGOM BOSNO..
Referendum i jeste da se neko preglasa.Referendum se organizuje na nivou drzave majmune ili republike.RS je entitet i nema pravo na referendum protiv ustava.Vi niste normalni.Ni u Bjafri ovo nebi proslo.
@slimanmu a u kompletnoj sfrj ti referendum nije odgovarao ?tad se mogao ne poštovati ustav haha poturčenjaci da vas nema nebi bilo zabavno...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ovi srbi stvarno nisu normalni...malo im što ih je đubre od dodika napravilo fukarom nego hoće radi njega i da zarate...Bože svega,al' pameti najviše!!!
Bosanskisin12345 a ti koji cjeli jedan narod nazivaš nenormalnim si kao normalan ...pogledaj se u ogledalo poturčenjak..
Bosanskisin12345 škuljo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)