Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
milorad dodik je unistio gavrila bobara
Pa svi dobro znamo, kad tone brod, da stakori su ti koji prvi napustaju brod. To nije nikakva monarska prica, vec istina. Ja da sam na mjestu gospona Cavica, nebi nista ucinila. Dovoljno je obavijestiti javnost i sacekati sta drugi odlucuju. Kad te pogode po djepu, tek onda svatis da si unaprijed obavjesten i da je do tebe. Ko ce ovdje dobiti deblji kraj je pitanje vremena. Stvaranjem neke nove policije nam jasno govori zbog cega. Ne izgovorena situacija ili lazno javljanje se moze naslutiti.
SRBIMA MALO JEDAN GAZDA JEZDA ŠTO IM LAŽNIM PATRIOTIZMOM LOVU POKUPI KRAJEM OSAMDESETIH.E MOJI SRBI.
Dodik je strani agent poslan da unisti RS, zato ga niko i ne hapsi.
@hej.ba SLAŽEM SE U POTPUNOSTI.
@DIJAGNOZASDAADHD ČAK BIH I RAZVIO TEZU DO TE MJERE DA ODGOVORNO TVRDIM DA JE ON PRIJATELJ BIH.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
To ti je Godfather jaro, koristi političku nestabilnost koju on sam stvara da lovi u mutnom, i tako evo deceniju.. nema niko mooda u ovoj državi da izda nalog a kamol' da ga uhapsi.. čak i ako bi se to desilo strangeri bi to blokirali u roku od sat vremena.. tako da Gdin Do-Dick je siguran za sad.. no sikiriki