Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pomozi Bosni protiv Srbije i Hrvatske http://esimsecura.com/lan.14806/ Srbija je mnogo jaca od BiH, a i Hrvatska je nesto malo jaca, trenutno uspijevamo odbraniti sve regije Bosne i Hercegovine ali ne znamo dokle cemo to uspjeti ako nam se ne pridruze novi igraci. Potrebni su nam svi: dobri vojnici, ekonomisti, politicari, trgovci, novinari... u cemu god da ste dobri mozete pomoci u odbrani Bosne i Hercegovine od okupatora. Unaprijed hvala na odzivu.
Nemoj tako protiv DODUKA i njegovu vlast da optuzujes , upravo je danas dobio nekakvo odlikovanje u smrdigradu.
“Mi Balkanski političari krademo da bi smo obmanuli sebe, da utješimo drugog; krademo iz samilosti, da nas nije strah ni Boga ni naroda, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tudju bijedu, krademo zbog POŠTENJA. Krademo zbog slobode. Lopovluk je vid našeg patriotizma i potvrda naše urodjene inteligencije. Krademo stvaralački, maštovito, inventivno.” Jel vam ovo zvuči poznato?
Problem nije samo u tome da oni kradu! Problem je u tome da oni zbog svake ukradene marke u svoju korist naprave 100 maraka stete ovom narodu i drzavi!!! Dakle nisu samo lopovi, nego direktno i sebicne stetocine, jednom rijecju BAGRA.
......zanimljivi su ti komentari raznoraznih političara.........ako su na vlasti viču da su fantastično organizirali i odradili obranu od poplava i spašavanje.........ako su iz opozicije govore da je se ništa nije napravilo i da su vladajući samo uvečali posljedice svojim djelovanjem......................a oni koji su nastradali trebali bi se nahebat mame i jednima i drugima.............
E Čaviću, nije to samo u r.s., ovi naši političari kao da su svi redom zavržili "Lopovski Fakultet" a ne one kupljene diplome skojim se diću a sve do jučer bili bijelosvijetske fukare.
uzimalo se i sakom i kapom jasta od tolikih miliona duga sad imamo kamaru novopecenih milionera u drzavi
Sad je jasno zasto nemamo Zakona o sprečavanju pranja novca i finansiranja terorističkih aktivnosti. Zbog ovakvih i slicnih stvari Dodikov jaran Covic nije sazvao Parlamentarnu skupstinu i dozvolio da se usvoji ovaj zakon. Oni kao i ostali banditi iz vlasti stavise ogromne pare na vlastiti racun a Bosnu stavise na crnu listu. Narode otvori oci i razmisli dobro kad budes glasao.
Oci su mozda otvorene,al imal se s cim razmisljati!