Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja bih se u veliko slozio sa Vasim tvrdnjama, tezama, konstatacijama ali sam sinoc na RTRS pratio intervju sa G.Ö.B.E.L.S.O.M Pored svih nedaca koje ljudi zive i prozivljavaju vjerujem da su SINOC nahranjeni NEO-NACI-ZMOM, SRPSTVOM, DOSTOJANSTVOM po uzoru na SANU i svim onim sa cime su se SRBI hranili ´80, ´90, do dana danasnjega i tu prestaje svaka logika. G-Ö-B-E-L-S je otvorio, zaposlio, izracunao, statisticki obradio i sve doveo u stanje da VI opozicija nemate sto vise reci, negodovati, inovirati ljudima drugu filozofiju zivota ispricati itd itd. Sve je G-Ö-B-E-L-S uradio osim jednoga sto mu je izrazita zelja \"da Bosnu povali\" Eh ovdje ce morati zastati i zraka udahnuti jer ako mu Lagumdzija, Tihic i ostala svita nisu u stanju zvalje zacepiti neka dobro zna da NAS ima mnogo vise koji smo to u stanju uraditi nego li on sebi moze predpostaviti. Bosnu su mrzili Franjo, Boban, Milosevic, Karadzic, Owen, Vance, Stoltenberg, itd, itd i Bosna ih nadzivi
Vidim kod vas ne zna se čega ima više po ulici, paščadi ili protestanata. Ne znate šta ćete sa parama
KO PRIZIVA RAT DABOGA MU U KUCI BIO!
JOŠ NIJE KRAJ, JOŠ SE IMA ŠTA PRODAVATI, A ONDA TORBE (sa parama) NA LEĐA I ULAZAK U EVROPU. NAROD ĆE SE NEKAKO SNAĆI (ko preživi ostaće živ).
Ne boj se OPKRUZENA banjaluko, samo jos dublje da se udje u krizu i konacno ce doci osvetnicka oluja 2. A mozda i URAGAN! Ja da sam srbin u BiH..... otisao bi u Srbiju.