Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U RS se ne zna ni ko pije ni ko plaća. Bitno je samo gurati nacionalističku priču, kao da to ikoga može nahraniti. Činjenica je da dosta ljudi iz RS dolazi u Federaciju raditi, jer prvo - prije nađu posao, drugo - veća plata na istom radnom mjestu. Ne kažem da je u Federaciji bajno, ali je sigurno mnogo bolje nego u RS, tako da ta priča da neko trpi gubitke zbog nas ne pije vode. U planu je gradnja vjetrenjača i hidrocentrale - za one koji pitaju kako imamo takav deficit, a tolike resurse. Nije to samo napraviti hidrocentralu, podignuti vjetrenjaču. Nekoliko godina se vrše mjerenja i istraživanja, što pogodnosti lokacije i mogućnosti maksimalne eksploatacije, tako i da ne narušava ravnotežu flore i faune mjesta na kome će biti podignuta. Umjesto što prebacujete krivice jedni s drugih, bolje bi bilo da radite na otvaranju novih fabrika ili barem sanaciji i pomoći već postojećim. Samo nam dobra ekonomija može pomoći!
Ovaj Cavic je najveca ljudina medju tkzv.srbima
Jedino u sumskom rezervatu policija nema pravo na strajk.
Besplatna struja za četnitet! Zbog aparata :)
Nagradno pitanje. Kako zemlja koja ima svoje sume, hidro potencijal, termoelektrane, rafinerije itd...u segmentu energetike posluje sa deficitom?!
(digne dva prsta i pita, učitelju mogul ja?) ...Zarada državnih firmi iz tog segmenta se preusmjerava na druge vode (plate uglavnom i pronevjere), a ubjeđen sam i da se podaci o poslovanju istih tih firmi malo "friziraju" kako bi se firma prikazala kao nerentabilna za državu i privatizovala za 1KM nekom strancu ili nekom domaćem Bakiru, Draganu, Miloradi u sličnim ljepotanima...ako može još jedno pitanje za četvorku...
Cavic.....Odma na noz,deri dodu ..!