Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVI SMO MI EMIR SULJAGIC.... dolje RS... gore pravda...
Vlada RS-a mora da "ozbiljno shvati taj pokret i na bazi iskustava iz izbora u prošloj godini u Srebrenici povuče odgovarajuće poteze" (Govedarica). E pa sada se izjasni koje poteze; Srebrenica, Kozluk, Sarajevo, Mostar, Trebinje, Prijedor ???
Ne plasi njih Suljagic nego istina. Ja sam se prijavio u opstini gdje sam zivio prije rata. Umjesto da budu zahvalni jer sad punim zdravstveni i penzijski fond rade sto provjera, ali dzaba im, ja imam pravo da zivim gdje zelim u BiH. Svako od nas treba da se prijavi u mjestima boravka odakle smo privremeno otisli ako vam ko to pokusa osporiti slobodno podnesite tuzbu za narusavanje osnovnog ljudskog prava. Time cemo zatrpati sudove a i naplatiti stetu. Prije svakog koraka savjetujte se sa pravnicima i advokatima to je nacin da vratimo svoje.
Vlada se bavi jednim covjekom a nije Dodik xD
Insistirati i poduzimati sve mjere na izuzimanje regije Srebrenica iz nadležnosti genocidnog entiteta, dodjeljivanjem statusa Distrikta i svođenje pod ingerencije države Bosne i Hercegovine! P.S. Samo pjenite genocidaši, jer i "poslije rata je rat", samo pravnim sredstvima..
Smrt genocidnoj tvorevini!!!
Sulajgicu samo ostro i na prvu, bez ikakvog straha i uz punu podrsku bosnjaka ti moras da istrajes u rusenju genicidnog entiteta.
najbolje da će ga on srušiti... A Ćavić (Xavi (ć)) ako je tako dobar eto vam ga...prodaće i vama priču za marku...provaljen je...sad fol antinacionalista...bilo prazno mjesto na političkoj sceni pa ga on popunio...a u Sa samo neka je protiv Srba i realnog stanja u BiH...odmah valja...
! Martu sve čestitke. Urdili ste za godinu više nego ove barabe na vlasti za 20 godina. Svaka vam čast. Niste bezazleni i igrate na vašem terenu!