Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Milorade bekrijooooo,sve si pare popiooooo xD
Najjaci su ovi srpski nacionalisti sto dizu Dodika kao nekog velikog borca za srpstvo. A Dodik ukinuo VRS, dao Sipi ovlasti inzad policiji RS. Ta ista Sipa hapsi srpske vojnike po nalogu iz Sarajeva po citavoj RS. RS izgubila svoju valutu, reg. tablice na autima, na pasosu nema nigdje da pise RS nego samo nationality BosniaHerzegovina, na svim ostinskim zgradama se vijori ova plavozuta nakaza od zastave distrikt Brcko prepolovilo RS itd, itd. PLUS zaduzuju danas RS sa kreditima koje za 10 godina RS nece moci vracati. Hvala ti veliki borcu za srpstvo Dodiku!!! RS se topi mic po mic a Dodik trabunja li trabunja..
Sjecate se kako je Kralj srpski kad je Hitler napao pobjegao sa vladom u London i ostavio zemlju a zdusio da spasi vlastito dupe. Kad se objavi konacna propast Šumskog entiteta, sta mislite sta ce uraditi Dodik. Dodikov avioncic \"Cesna\" uvijek je spreman za evakuaciju...
jes aha, pa kad ti zasjednes na vlas ima da nas dokrajcish
Drago mi je vidjeti Bošnjaka u SDS-u, svaka čast.
ovo vam je dokaz da Dodikova stranika kao ni SDA ne moze vjecno biti.. ne postoji taj bosnjak i srbin koji može do beskonacnosti trpiti..
NATIONAL GEOGRAPHIC: Večeras specijalno izdanje o smaku svijeta 2012. http://www.bizarno.org/article/national-geographic-veceras-specijalno-izdanje-o-smaku-svijeta-2012
Ni ti neznaš,vojsku je ukinula narodna skupština a glasali su gotovo svi,protiv je bio Milanko Mihajlica,na kraju svog izlaganja Mile dodik je tada rekao\"ajd zdravo\" hahahhahahhahah eto koli poznaješ situaciju Zakon o Oružanim snagama BiH je donesen u Parlamentarnoj skupštini BiH,tu je kraj priče.
BRAVO MILE, PRIJATELJU BOSNE I HERCEGOVINE I NJENIH NARODA, SVE RADIŠ KAKO BI ČETNITET PROPAO ČIM PRIJE I ONAJ ZADOJENI ČETNIČKI NAROD (NAMJERNO NE KAŽEM SRPSKI JER IMA I NJIH NORMALNIH, RIJETKIH, ALI IMA) SA NJIM!!! SARAJEVO JE UZ TEBE, SAMO IH RASTURAJ NA SVE STRANE, ZA HLJEBA NEIMALI!!!
Ma neka prodaju aerodrome, autoputeve, nove hidrocentrale na Drini, i bit ce para, hebi ga dodo, mozes prodavati i ionako BOSNA I HERCEGOVINA nije tvoja zemlja.
Kad se bude to vraćalo 80% te vlade će kao \"strani\" biznismeni biti u inozemstvu sa porodicom i sa poslovnim partnerima će voditi vlastite firme, a firme neke tamo vuko-ebine. U posljednjih 20 godina nigdje se nisu mogle zaraditi velike pare na brzinu, kao u BiH. Neki su to i uradili. Oj Trebinje, Trebinje kad me vidiš ----me.
koji su rezultat ocajnog izbora ocajnog naroda
Traži fiskalni račun! Napuni kasu
@SDS Kao što reče prethodnik, SDS je ukinuo VRS a ne Dodik. Ustvari ne SDS nego dotični o kome je članak napisan....
Za \"SDS\": Većinu ovlasti što si nabrojao nije prenio Dodik nego baš SDS, a nisi upućen, što pokazuje da si vjerovatno bošnjak što se predstavlja u ime SDS-a.
Mislim da dodick za sada radi odličan posao,samo neka tako natsavi, genocidistan se može i finasijski dotući,pa i ovom njegovom politikom, samo treba pritisak na budžet još pojačati podizanjem svih mogućih tužbi protiv gen0cidistana
@SDS Mnogo si smEšan МОШЊО !