Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mala kazna za pocinjeno djelo...
aaaa suda i govana pucat djevojci u glavu i dobit 9 god sramota za civilizaciju,pa nije njem prijetila nikakva opasnost od djevojke ovoj klasicno ubistvo ito ja mislim sa predomisljajem nije ovo slucajno.korumpirano sudsvo i policija je rak rana jednog drustva.
Daj Bosna pravna drzava vec bi policija kucala na vrata sudije koji ovu sramnu presudu donese,ovde mora bit korupcije il rodbinsko kumovske veze,nemoguce da su se mladici potukli pa bilo ga strah ps puco il sl. al djevojku ubit pucnjem u glavu toj klasicno ubistvo.
najgore sto nas nepravda sve dotice, stalno...sve zohare ohole u sudu, distribuciji, cijele porodice u postama i parlamentima...ohole doktore i korumpirane medicinske sestre...policajce koji vole da se izivljavaju nad ljudima i uzimaju mito...korumpirane profesore...treba pobiti ovu sadasnju generaciju...i sljedeca generacija bi bila normalna...strah bi ih drzao javnim slugama, sto i trebaju da budu... :)
Ovo nije sud,ovdje nema pravde !
RE Bakijato "Daj Bosna pravna drzava vec bi policija kucala na vrata sudije koji ovu sramnu presudu donese.." Izvini drug ali dobrano griješiš,kada bi se to dogodilo to onda nije niti "P"od pravne države.Sudska vlast je nezavisna,ili bi trebala takva biti,policija nema ama baš nikakvu nadležnost po pitanju presuda,osim sprovođenja naredbi suda. Da budemo najasno i ja se slažem da je presuda mizerna,ali takav je zakon,od maksimalih 10 godina sudije su odlučile malo smanjiti kaznu.Kriva je zakonska regulativa,za čin ubistva s predumišljajem,bez razloga lišavanje života,svaka kazna je mala.
sud je pljunuo na ove ugasene zivote... sram vas bilo !
Burazeri,ne znate vi sta znaci 9 godina,uch..
Čuj advokata, hoće da se žali na ovu presudu.
Najveći je apsurd to što može ubica da ima branioca i još da se žali a sve jasno ko dan.
Većina što odleže kaznu dobiju odštete jer se žale na razne stvari, obično preko 7000KM Sve korumpirano do zla boga.
Dami je pitati ovu sutkinju kako bi sudila kada bi se njeno djetetu uradila ista stvar, sram nek je suda .
Djevojka od 17 god, dakle ukrali su joj neki 60-70 godina zivota. E na toliko ih treba osudit.
Dedo uzmi zakon u svoje ruke i sacekaj ga kad izadje pa mu ispucaj rafal u glavu. Jer ovo je Bosna i Hercegovina, ocito drzava u kojoj je ubistvo sasvim okej....
Ne samo njima, nego i ovim govnima iz sudskog vijeća.
I sud kaze kako bi ova kazna trebala djelovati preventivno na drustvo? Sta ovdje ima da djeluje preventivno pisljivih par godina za oduzimane zivota, ne vjerujem sta sam procitao... I ko tebe u ovoj drzavi moze zastiti od nekoga? Jad i cemer!
Uzmi djede stvar u svoje ruke.
On je dodao da je upozoravao na postojanje pritisaka na Sud, podsjećajući da je i Sofijin otac Aleksandar ubijen u januaru 2000. godine, kao i njen stric Njegoš Vukadin 1999. godine. -- o.O
konfliktna porodica :/