Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa kod nas ni Ustav nije ustavan
Kada su SDA i HDZ rastalili fotelje i preduzeca sve je ustavno..da nema ni vlade ni parlamentarne vecine kriza umiru ljudi...ali je sve ustavno...goni vas...htno nova koalicija bez SDA!
Kod nas nista nije ustavno,pa kako ce bit kad su nam drugi pisali pravila ponasanja da malo eksperimentisu na nama,nema dogovora nikad,nemoguce,jer nepostoji slovo zakona po kojem jje to moguce
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Žvaljo iz BusovaĆe
Ne diraj ljubimca SDA-u,zamrzice te Bosnjaci!
SDA je zaista proplupala loncice. Ja se pitam na kojim su oni drogama. Stalno nam zadnjih 3 mjeseca govore kako nema krize i kako sve uredno funkcionra..pa ljudi nemate evo danas ni parlamentarne vecine! o cemu pricate?"?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Ne moram ja sve njihove želje ispunjavati" I na kraju vrhunska prepotentnost nadobudnog političara, Predsjednika FBiH!!! Narode otjerajte bagru!
adas " gospoda iz narodnjačkih stranaka žele da se oslobode svega što je socijaldemokratija, pa su sada sami upali u svoju zamku. Potpisali su pakt sa samim đavolom. Treba svoj pristanak opravdati i pred svojim biračima, a i pred Merkelovom kada dođe!
Ustavna, taman koliko je on i šef mu regularni Hrvat!
Crna guja...on dokazuje, kao i njegovi predhodnici, da ovu instituciju treba ukinuti...iscasenu instituciju obnasaju 3-razredni likovi...koji o drzavi znaju koliko i dijete o termodinamici fluida...tuuuuga.
Lijepo je gledat SDA gamad kako pakšu radi sad
Imal zime Marinko?
Odgovori mi huligan, jesi li ti nacrtao ono na Poljudu.
Poselami Darija Kordica ratnog zlocinca koji je ubijao i protjerivao bosnjake, kad se budes grlio i ljubio drugi put.
Sretan rodjendan Crniii :D Sifra: svetjelepkadasanjamo
Croatissimus loše je samo što manjinski narod nije na svom mjestu i radi šta mu je po ustavu. Manjeg naroda, a većih lopova u njemu nisam vidjela. Majorizacije neće biti ni u jednom smjeru! A vanrednih izbora svakako. Gorit će na sve strane sve ono što je pokradeno!
Čavara uz put do Busovače - potpiši i svoju ostavku. Ti si živi blam hrvatskog naroda!
Onda ti ustav ne valja.
čuj nekome je u interesu da sve bude blokirano u FBiH, a oni iz HDZ-a su prvi počeli s tom praksom, još u doba vladavine SDP-a i Lijanovića... što mu tad nije bila ova spika??
Sad se HDZ pita itekako, bez njih se ne može formirati niti jedna Vlada imaju mehanizam da zaustave svaki proces ali ga ne zloupotrebljavaju kao DF. Oni su to postigli na osnovu dobivenih glasova svog naroda, dok se DF služi prljavim igrama, uđu u vlast dobiju mjesto potpresjednika FBiH i daju ostavke na ministarske pozicije a zadrže poziciju potpresjednika FBiH da bi preko njega mogli da koče procese, jadno da ne može biti jadnije. Poznavajući Dunovića mislim da on neće ostati dugo na ovoj poziciji, sam će podnijeti ostavku kad vidi da ga zloupotrebljavaju, za vašu informaciju Dunović je bio vojnik HVO-a, jedno vrijeme Komšićev suborac dok Komšić nije prešao u Armiju BiH.
nije stvar u tome što pričaš, nego je pitanje zašto su prošli put radili ovo što sad drugima prigovaraju?
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
SDA-Dragan Čović
Vratiti ustav R BiH, a ne ovo dejtonsko sranje. Referndum kojim je R BiH, postala nezavisna i samostalna drzava je jedini Ustav. Deyton je sporazum o miru i nista vise.