Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neki dan odem da ovjerim papirić sa tri treda teksta za neki posao u EU. Platio 70 KM taksi imam 7 pečata od sedam ministarstava. Uredno plaćam porez, a uhljebi se još i zadužuju. Izvinite gospodo, ali ići u 7 Ministarstva i izgubiti 3 dana na ganjanje pečata je ubistveno. Još da vam kažem da ste zaposlili de..bile u Institucijama i to one za romana i filmova (i facom i ponašanjem). kriteriji su vam 0 i jadni mi ko je nad nama, ko nam kroji sudbinu i ko nas u svijetu predstavlja.
Sve zivo rastjerat, poslat u PM i vratit na snagu GRADJANSKI, CIVILIZOVANI USTAV REPUBLIKE BH. Stavrno je vise dosta maltertiranja narda sa cetnicko-ustakom-cetobalijskom ideologijom VELIKE SRBIJE, VELIKE HRVATSKE I FILDZAN DZAMAHIRIJE. Narod pozivam vas da i vi odete na taj sastnak ali ponesite kakve tojage da otjerate bandu u PM.
@bajropitica Piticu, prebroj se!. Koliko vas je sada a kaoliko vas je bilo 1990. To su vam uradili braca cetnici i katolicki cetnici iz HDZ-a. Trend se nastvalja, ali en zahvaljujuci nama vec zahvaljujuci vasoj gluposti. samo su hercegovci gluplji od Bosanaca.
Moram rijec,vidim na ovohvome portalu Bosnjaci danima pisu i strahuju da ce se Srbi udruzit sa kurbatima protiv Bosnjaka.Vjerujte,to se nece dogodit ni u najludjem scenariju!Srbima ne trebaju ta turska kopilad nizega ranga,tkzv.kurbati!I uvijek ce im blizi i miliji bit Bosnjaci.....Mada,i vi ste Srpska kopilad nizega ranga......A ja.......'naaaasssssss........
Kada ceto naziva selam tu nesto smrdi. Ceto vi ste turska kopilad. sjeti se zakona o prvoj bracnoj noci pa to pomnozi sa 500 goidina.
@lilium.bosniakus Sjecam se jado!I tako nastade ti!A ja sam od onijeh sto imadose autonomiju.....'naaaassss......
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vlast odnosno otimacina naroda odlicno fercera!!!
slika sa đume prošlog petka
jestel sigurni koj je vladu sazvao da nije onu herceg bosne? ja ne bi ni htio ni salu da dijelim sa ovim
Oni više pričaju o funkcionisanju nego što funkcionišu. Razilazite se ako ne funkcionišete!
Cavaru treba motkama zajmiti hahaha ;)
Jel hitan sastanak ? Jučer proglašena HR HB i daj sad da vidimo šta i kako a da se balije ne dosjete. RASPUŠTAJ ODMAH PARLMANET ČAVARA JER SI DOBIO KRIVČNU PRIJAVU DA PROTIVZAKONITO ODRŽAVAŠ NEŠTO ŠTO NE POSTOJI, parlament FBiH. I vanredni izbori, da BAkir i banda polože račun šta su uradiili od onoga što su obećali ! Smao se ipunili kvotu sastanaka po kafanama mjesto u parlamentu da i opozicija a i javnost čuju šta je dogovoreno i čime se bavite za ne male plate.
OVO SE ZOVE U FAZI RASPADANJA hi hi hi