Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gladne zvijeri! Dajte mu tu vilu ali mu je dajte na poklon ionako narod od svih prirodnih, gradskih, i ostalih ljepota nema ništa. Mi smo robovi!
Ili sta? Mozda da ostavku!
Najbolje da i sljedećih 50 godina plaćaju kiriju SDP-u, a zgrade u vlasništvu države nek zjape prazne
Još jedan majorizirani hrvat ...
Majorizirao je on novčanik pošteno.
njabolje da sve cavara preselis u busovacu da nemoras puno da hodas
U suprotnom, selim se u glavni grad FBiH po Vošingtonskom sporazumu !
Zna Čavara šta radi! Uopšte ne sumnjam da će se Čavari obezbijediti useljenje u ovu vilu i prije zadanog roka jer Muslimani snishodljivo već godinama svaku želju koja dođe iz bilo koje hrvatske strake ispunjavaju bez pogovora! Jadnici.
Ma čavara je peder hoce da ga hebu u vili a da narod ne vidi a ova je idealna ima 4 m visoke zidove
vila braun? prije bih rekao motel bates.
jel mu makar poljubac od karmina na kraju pisma ostavio
Jer to nam je od krucijalnog značaja.
Tako je to kada se papak dočepa vlasti.
cuj ti preCjednika.. on bi da se gotivi.. hajd da je neka funkcija.. nego obicni covicev potrcko
Wyatt_Earp Nemaš ti ni alata ni zanata. Zar treba zaboraviti Ahmiće, Keraterme, heliodrome i ubijanje branilaca bošnjaka, pripadnika HVO-a? Šta je - istina boli magarče?
Idi u Mostar ! Federacija ima tamo prostora. Ako ti se nesviđa - daj ostavku!
da je bogdo sreće ne bi vam ni trebao smještaj jer nam vi (kao i entiteti) i netrebate nikako!
Vila Marije Augusta Braun je drzavna imovina, i sta je problem da jedna drzavna institucija bude smjestena u svojoj zgradi. Nece tu biti Cavara, nego predsjednik FBiH, kao i svi drugi predsjednici poslje Cavare.
Kolju se RSom oko državne imovine, a ona im na svakom koraku propada. Zašto? Da bi SDPu plaćali kirije svaki mjesec. Vlad FBiH mjesečno već 20 godina daje toj stranci 45 000 KM.
A sto daje? Sto drzava ne koristi svoju imovinu? Sto ne gradi novu za smjestaj institucija? Eno na Otoci napravise zgradu, pa sto ne useljavaju. A SDP je tu imovinu naslijedio od KP.