Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemaš ti šta komentarisati, razriješi ih i vozdra...
Ovaj Cavara isto hajmo se napit vode
Dobro ga je Niksic naucio, da radi po ustavu, a ne palamudi ko s pocetka mandata.
Sta sad, kao DF je principjelan u PM, nece da rade po uredbi vlade, nego po zakonu kad to njima odgovara, a sto su onda glasali za sva imenovanja SDA i HDZa do velikih drzavnih firmi. Ako su principjelni neka izadju sa svih nivoa vlasti il Zeljko ceka da ga Bakir i Dragan pomikle po glavi
Čavara,napuši se muslimanske,sunećene kite.
Napusti sahranu.
Potpiši ti njima razrešenja po sopstvenim ostavkama i naravno, počni da pišeš svoju, neopozivu, ostavku. Samo, nemoj da slažeš da je iz zdravstvenih raloga.
Sve što je izjavio je u pravu, pojasni mi zašto bi on pisao ostavku. Ako misliš da si neka sila da će se prepasti tebe, neće sigurno ja stojim iza njega bujrum dođi kad hoćeš i gdje hoćeš.
kakav ba kompromis...mislis na vase ultimatume? ma daaaajte ba stvarno
Perhaneeeeeee
Ponavljam,Bakire ako poslije pljuvanja po tebi i familiji Izetbegović uđeš u koaliciju sa Šćepom,gori si od njega..
NAJMOČNIJE SREDSTVO U RATU JE OLOVKA
zaoštri olovku i potpiši
jedva docekao! sda u neobranom grozdju sad.