Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupani ne znaju Ustav Federacije BiH.
Na kraju ne znam ko će biti "majoriziran".!? Moj dobri Čavara, po ovom prijedlogu Dragan je imenovao 6 članova HDZ, koliko znamo, Hrvati su. Šta se sad praviš budala, "da ste se do govorili". Jeste se dogovorili, ali protivustavno. Na kraju će Dragan i HDZ morati da "nafata" kojeg Bošnjaka, što je pa nemoguće
I ovi retardi iz SDA godinama imaju ministre u Federalnoj vladi, ali nisu znali da Ustav propisuje 8 Bošnjaka, 5 Hrvata i 3 Srbina.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
MARINKO.......MARINKO, ISUSA TI KAKO TO TEBI DA SE DESI.
Koji na sve strane citira Ustav FBiH.
oki doki
Perhan probao na foru a cudna levata.
Croatissimus jedi go...a, a mozes ih i djeliti sa svojima.
E moj Cavara, ti mislis da je vladati k'o ovce cuvat oko Busovace, zalec iza busa , a nisi ni daleko kad je narod k'o ovce, idu za cobanom. Ovce bar ne biraju cobane.
ide ovom Čavari ustav ko Fadilu Opančiću bonton .
Ovo je zajednicka ujdurma CRVENIH KMERA ( SDP + df ). Ovo df, citaj kako je napisano. Mater bi zaje..li, samo vlasti da se dočepaju. Čuj, danas skontali da je manjak bošnjaka. Ko fol niste znali....smradovi
"_ Kako je kazao nakon neuspješne sjednice, očekuje da će Vlada FBiH biti imenovana najkasnije do utorka." UTORKA? Samo nisi rekao kojeg utorka, u kom mjesecu i kojoj godini.
Čavara se neki dan hvalio da zna i mahao Ustavom ko ekspert ;) Ovi iz DF ko djeca majke mi. Pa valjda su po matematici oni morali dati dva bošnjaka. Nisu valja očekivali da HDZ da bošnjeke?
Sta je sa Ostalima..Vi bi to k'o i onaj muftija..isfrustriranu kopilad u nabujalu miljacku..zato se mnogi i nece vratit u takvu Bosnu i Hercegovinu..hebo li vam podjele na torove sve uo spisku..!
Romale Čavare. Fale ti OSTALI - nažalost.
oj mater vam nesposobnu......ne mozete po imenu jedni druge prepoznavati a mozete obični narod uz handrenje u mozak.
Na kraju ne znam ko će biti "majoriziran".!? Moj dobri Čavara, po ovom prijedlogu Dragan je imenovao 6 članova HDZ, koliko znamo, Hrvati su. Šta se sad praviš budala, "da ste se dogovorili". Jeste se dogovorili, ali protivustavno.
kakav je *ebo mater
Kako se nisu mogle preduhitriti, prvog tebe nije trebalo staviti na poziciju na kojoj si... utvaro jedna kad te vidim dan mi useres skroz