Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ja izražavam žaljenje što sam prestao od 27.08. kupovati sve hrvatske proizvode.7 godina sam bojkotovao merkator, žao mi je što cu morati i konzum.
čavara na platnoj listi konzuma, jb se njemu
Livanjska mljekara ti je zahvalna na tvojoj zabrinutosti, ČAVARA.
Čavara, žali se materi. Ne primaš ti platu da izražavaš žaljenje nego da radiš.
Sad me njegovo službeno vozilo preteklo u prije Busovače, kad ja u Busovači on i 30 ak ljudi stoje kraj ceste; o čemu je riječ? Nebitno...:)
Nije tvoje da žališ već da radiš! za to si plaćen! Ja izražavam žaljenje što nam takvi kao ti sjede u važnim stolicama države!
Nemaš ti tu žaljenja kad pola tvog naroda, baš onaj dio koji glasa za hdz, radi godinama na vlastitu štetu i štetu svoje države jer je izmanipulisan iz Zg, uz vašu asistenciju.
treba narod izaci na granicne prijelaze
Kad ovi nasi nemaju petlju da ne kazem grublju rijec odma automacki povlacenje svih proizvoda iz hrvacke sa polica zabrana uvoza pa nek nam onda uvode sankcije koliko hoce,Dokazes svima jedno da sa Bosnom nema vise zajebancije mi koji iskreno volimo ovu zemlju nemamo rezerve drzave.
SELEKTIVNOST (NADZIRANJE TARIGUZISTA): Poželjna je korekcija izvoznih planova za mlijeko iz BiH. Mljekare iz okupiranih dijelova BiH (takozvana Republika Srpska) treba skinuti sa spiska izvoznika. Recimo, umjesto genocidaške mljekare "Mlijekoprodukt" iz Kozarske Dubice treba ojačati "Megle" iz Bihaća. Napomena: Svaki novčić koji uložite
Hajde Čavara priznaj da nama Hrvatima nije žao.Ovo je trebalo još davno uraditi.
da ponovim, spalim ti staroj medjunozje!
Marink Cavara , kako gospodine minister komentirate ovo, ima li zaljenja : http://www.livno-online.com/zupanija/8091-u-livnu-sokirani-prica-o-izvozu-u-eu-nije-zivjela-ni-dan
baš ti vjerujemo........jel te to jedan od 7 savjetnika koje imaš posavjetovao da izjaviš ovo?
U kuci cavara se pije jana a uzima platu iz BiH
Koji je ovde idiotluk. Srbin glumi muslimana, musliman srbina, hrvat muslimana. Tuga i jad.
Žalićeš kada te budu pritisle gazde iz Hrvatske zbog loše prođe Robe iz Hrvatske u BiH!
Ovo nam susjedi pokazuju kako to može da ide.Poruka između redova :"Ako ne dobijemo sve što tražimo,blokirat ćemo BiH pristp u EU".
neka blokiraju...ostace I Erceg-Bosna blokirana, evo vidi se dokaz sa Livanjskom Mljekarom da ce svi ispastati.