Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce li se Covicu ista odbiti od plate za ovakve postupke? Hoce li nekome disciplinski odgovarat!? Eh narode, nama ce on odgovarati na sljedecim izborima!!!! Ne dozvolimo ovakvim tipovima da ikada vise dobiju vlast u ruke!!!
Da se radilo o zakonu kojij je u Covicevom licnom interesu, aaaaa islo bi po hitnom postupku. Ovako laicki covjek moze samo zakljuciti da je "mozda" i Covic sam upetljan u pranje novca, pa mu ne odgovara donosenje ovakvog zakona!?
nisu ludi da donose zakon protiv njih samih
Niti neradni dan? Niti poplave? Niti Brazil? Niti "nismo mi krivi-oni su"? Baš ništa od ovoga ne može zaustaviti objavljivanje odluke? E jbg...mi mislili uzet ćet nešto u obzir i progledati nam kroz prste.
Čović je pokazao koliko mu BIH nije bitna, narodu je vrijeme da mu da crveni karton
On je davno pokazao svoju odgovornost prema svojoj drzavi i narodu .Sqad ce oktobar,treba dobro da razmislimo da li cemo dati glas nekom ko predvodi jednonacinalnu politiku.
Doma naroda protiv naroda!