Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ahahahaaa .. ma dajete klix prestanite više, ne mogu sebi da dođem od silnih šprdancija koje objavljujete. Prvo onaj Iz agencije daje ostavku, sad Čaušević uplatio nekakvu crkavicu da izbjegene pljenidbu i to mu prošlo, zamisli molim te. Koje smo mi smeće od države!
Kunta Kinte ovakvi su nam unistili sve.......drzavu, dostojanstvo........
kunta kinte bas da vidim nekoga od njih ko hoda pored mene tako
Zamisli jada: dokazan lopovluk - nije u zatvoru, presuđena zapljena UKRADENE imovine - nije izvršena. Državi dosta 5 800 maraka!!! Zar nama slijepcima treba veći dokaz lopovluka SDA. Pa oni to sad rade bez da išta kriju. Lopov je naš Čaušević, ali neće u ćuzu i neće ništa vratiti jer mi kažemo tako. A sve će narod namiriti. Kao i sve dosad. Pa levat je javno pokazivao svoju imovinu i hvalio se njom pred TV kamerama! I sad čovjeku IZA LEDJA pravi uši. Baš onako SDA-ovski - iza leđa. Ne mogu da shvatim ko još vjeruje ovoj lopovskoj bagri!!!
wov koji perfomans koji komedijaš! kako nam se ruga taj kriminalac! kako nam se rugaju njegovi mentori i zaštitnici! karindžaju nas sa osmehom na licu i nevade ga! halo pravosuđe nezavisno efikasno odgovorno profesionalno! primenil se kad taj materijalni zakon? imal sta od tig osnova ili osnovane sumnje?
ja saosjećam sa ovim, zamislite kako je nekom ko nikad nikom ni kafu nije platio, da kešira 5.800 :)
Koji je ono ker od čojka...
Bijednik
Jos da ste napisali sta je bio predmet spora?
Najgori su ovi iz pravosudja kad pričaju o nekim Agendama i reformi. Kriminal pred očima koji je u talasima se zanemaruje.
Demokracija je i kad te vlast piša s balkona pa se rulja pobuni, a oni im odgovore : šta se bunite, pišajte i vi nas - demokratski je ... ! ! ! ako moRete dobacit
Evo Osmiću povoda da ga ponovno tuži i za 2 godinice očekuje novih 5.800 KM .... a država svoje milione - neka čeka , tko je yebe ...!!!
EVO VAM VASA PRAVNA DRZAVA !!!!COVJEK UKRADE 5 METARA DRVA I DOBIJE 2 GODINE ROBIJE,OVAJ OSTETIO DRZAVU ZA MILIONE I OPET SE PODJEBAVA NA SLOBODI..GLUMI MANGUPA..TO JE NASA DEMOKRATSKA DRZAVA...ISTO SAD OVO HAPSENJE ADVOKATA..CIM POCNES OTKRIVATI ISTINU STRPATE BAKE U CUZU DA SE SMIRIS...I ONDA KAZU IMA ZAKONA...HAHAHHAHAHAH
Kako ovoga hajvana Osmica napravi budalom....obicni potrcko direktora Dzakule....
UZEO FRAJER NEKOLIKO MILIONA PLATIO 2% ITD.. A NEKI JARO PROVALI U TRAFIKU I DOBIJU 17 GODINA ZATVORA....
svima nama je ovaj digao ove rogove
Ispadosmo najNapredniji u Evropi,cak ispred Holandije,oni samo legalizovali "mariju"a nasi organizirani kriminal
_"Inače, Čaušević je uhapšen u akciji Pandora u junu 2014. zajedno sa još 54 osobe po nalogu Tužilaštva BiH pod sumnjom za organizirani kriminal, pranje novca te carinske i porezne utaje." Ko je uhapšen? Za kriminalaca koji se slobodno šeta, ne može se kazati da je uhapšen. Da je uhapšen bio bi iza rešetaka i do sada bi mu se presudilo za kriminal koji je počinio i državu oštetio za milionski iznos. Kemal izgleda nekog drži u šaci, pa može da radi šta hoće. Osmanoviću, nije pvo pobjeda države i pravde. Ovo se zove predstava za budale u kojoj i ti imaš svoju ulogu. Cirkus je to što se dogodilo i što se događa. Jer da je pravde, Čaušević bi bio davno na izdržavanju kazne, a bila bi mu oduzeta sva nezakonito stečena imovina. A ima je podosta. Šta je 5600,00 KM, spram milone KM. Smijurija!
Nije mi jasna sudska odluka da se nekome plijeni imovina,sto znaci da je proglasen krivim za ono za sta se tereti,a da pri tome okrivljeni nije u zatvoru. Sve u svemu zivimo u tipicnoj BAnana drzavi.