Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je-bem te ružnu , koji ćeš nam qurac. Dođete , zakuhate i odete .... je-bo vas otac , popustite nas malo.
Da si ti jaranice moja dosla posle izbora, sve do tad dzabe dolazite. S kim da se prica i dogovara? Sa lopovima? Samo se jedno brinem, do izbora i posle izbora, ako mi ostanemo iste ovce ko sto smo bili do sad, tad nam stvarno nema pomoći. Mahana je sto smo mi mnogo glup i zatucan narod pa nas sisaju po svom i istom nas "fintom" predju uvjek iznova i iznova. Ali ja sam optimista u zivotu, tako i po ovom pitanju. "Sada ce novi izbori pa nam ulice sredjuju i opet sam siguran da nacionalisti pobjedjuju. jos malo pa ce nam i autoput biti gotov taman kad sinu za osamnaesti kupim motor o tom potom..."
s tim sugovornicima, nećeš riješiti ni jedan problem u bih, pa koliko vremena treba proći, da stranci uopće razumiju, šta je bih i kako i s kim rješavati probleme u bih....
Bosnje,posaljite svog Alena Delona tj Ramiza Salkica da zguzi ovu nakazu.Mozda ce te onda imati sta jesti.
Daj ako Boga znash sastani se sa Dusankom Majkic da vidish da ima i tezih slucajeva od tebe,
Ma *** li vam lideri majku. 6 lidera diktatora nisu BiH parlament. Lideri su banda koja krije od naroda o cemu se dogovaraju. Ako je to demokratija onda sam ja jebac od Angeline Joli.
www.nisteznali.com www.spoted.ba
https://www.youtube.com/watch?v=8y2VrhjWj9E
Nemoj Boga ti dolaziti! Vidimo šta si uradila sa Ukrainom, misliš da nas još nije dovoljno izginulo?
Dobrodosla. Bez zavrtanja ruku nista. Oni drugi jezik nerazumiju.
Kako li ona izgleda bez sminke :)
Ne izgleda :)
hahahahha
Mozes ti sa njima razgovarati koliko hoces, ali budi sigurna da se nista nece dogovoriti. Nasi politicari ne znaju sta je to dogovor, a za gradjane nema napretka sve dok su ovi lopovi na vlasti.
Ako nam Ashton ne pomogne nece niko, ebat ce im i dan kad su se prokurcili
podrzavam gospodju katrin.....
mozes ti tarlahat dok ti se jezik ne osusi.....al nema vajde nihkake....politicari lopovi a narod ko narod, sjeban, gladan, ponizen !
ovo "sa građanima"......hoce li se to ukazati ko gospa na plenumu ? :)